Okrugli klasični srednji lonac, BK-7098

Opis okruglog klasičnog srednjeg lonca, BK-7098: Marka: BAIKE BK-7098 je novi dizajn iz 2018. godine, posebno ukazuje na ljude koji vole uzgoj malih plantaža. Malo je veći od BK-7099. Proizveden je od prirodnih materijala (bambusov prah, pljeva, slama, ljuske za kafu i ljuske od oraha) koji mogu ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Opis Okruglog klasičnog srednjeg lonca, BK-7098:

Item No. Stavka Težina Veličina artikla Kom / Ctn NW (KGS) GW (KGS)
BK-7098 274 *149 * 144mm 36. \ t 9.86 10.53

Brend: BAIKE

BK-7098 je novi dizajn 2018. godine koji posebno ukazuje na ljude koji vole uzgajati male plantaže. Malo je veći od BK-7099.

imageimage

imageimage


Proizveden je od prirodnih materijala (bambusov prah, pljeva, slama, ljuske kave i ljuske oraha) koji se mogu razgraditi kada se razbije. Imamo pet osnovnih materijala.

image

image

Osim pet osnovnih boja, naši kupci mogu odabrati bilo koju boju po Pantone boji. Mi obično bambus prah odabiremo kao materijal ako želite šarene posude.

imageimage

Ako kupci misle da je jedna boja dosadna, oni mogu da izaberu dekal papir kako bi ga učinili lepšim. Mi smo izdvojili različite dekalske papire da biraju, a mogu nam poslati i svoje dizajne.

image

Za razliku od plastičnih posuda, prijateljski je prema okolini. U poređenju sa ceremonijalnim potovima, cena je konkurentnija.

Dovoljno je mali i ne zauzima previše mjesta, možete ga staviti u kukuruz stola, uredsku sobu, prozorsku dasku, balkon, itd. da deorate svoj život.Hot Tags: okrugli klasični srednje pot, bk-7098, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Upit

You Might Also Like