Unutarnji mini klasični sadilica set od 4 s drvenom pločom BK-8112

Unutarnji mini klasični sadilica set od 4 s drvenom pločom BK-8112

Opis unutarnjeg klasičnog seta set od 4 s drvenim daskama BK-8112 klasični stil prirodni materijal cvjetni lonac - savršeni pokloni za obitelj i prijatelje koji vole sočne biljke sa zelenim palacem ili ga zadržati u vlastitom domu. Savršeni su za dodavanje osvežavajuće klasičnog dizajna ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Opis unutarnjeg klasičnog seta set od 4 s drvenim daskama BK-8112

Item No. Veličina artikla Stavka Težina Kom / Ctn NW GW
BK-8112

400 12

4.8

5.41
  • Klasični prirodni materijal Cvjetni lonac - savršeni pokloni za obitelj i prijatelje koji vole sočne biljke sa zelenim palacem ili ga drže u vlastitom domu. Savršeni su za dodavanje osvježavajuće klasičnog dizajna vašem domu.

  • Prekrasna i elegantna - Jednostavna i elegantna savremena petite je lijepo s elegantnim, atraktivnim loncem za boju.

  • Najbolji materijal - Napravljen od prirodnih materijala (kao što su: bambus u prahu, slama, pleve, ljuske za kafu, orašaste ljuske) i pečen na visokim temperaturama. Zato ih nije lako slomiti i mogu vas pratiti dugo vremena (3 do 5 godina) jer su trajne.

    imageimage

  • Najbolja kombinacija - Ova slatka veličina i relativno sveobuhvatna kombinacija može vam donijeti ugodan vizualni efekt, a također može stvoriti svijet bajki za vas kada bi ti predmeti dobro funkcionirali u kontejnerskom mini vrtu ili u terariju.

  • Široka primjena - Vrtlarski podupirači su prikladni za ukrasno vrtlarstvo, radni stol, policu za knjige, stol za objedovanje, dnevnu sobu, sobu za domaćinstvo i svugdje. Minijaturni ukrasni dekor može se primijeniti u bilo kojem minijaturnom vrtu, kućici za lutke, ukrasu biljaka.

imageimage

Napomene:
Dekoracije i biljke nisu uključene.
Boja može varirati jer su proizvodi ručne izrade. (Prema Panton Color)
Dopustite mjerenje odstupanja zbog ručnog mjerenja.

Pitanje:


Pitanje: Imaju li drenažne rupe?

Odgovor: Ovaj lonac ima otvor za odvod.  

imageimageHot Tags: zatvoreni mini klasični plantaže set od 4 s drvenom pločom bk-8112, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Upit

You Might Also Like