Kakva vrsta biljaka su pogodna za svaku sobu

- Apr 03, 2018-

Koje vrste biljaka su pogodne za svaku prostoriju

1. Radna soba: To je mesto za čitanje, pisanje, a ponekad i služenje kao mjesto za prijem gostiju. Zelena dekoracija studije treba da bude svetla, sveža i elegantna. Raspored biljke ne bi trebalo da bude previše upečatljiv, ali bi trebalo da izabere biljke koje ne zaslepljuju u boji i imaju više opštih položaja, kao što su Xilin, Ivy i Zhubi, visi na uglovima ili na vrhu lističice.

blob.png

2. Predvorje: Ukrasivanje ove lokacije treba da daje ljudima osećaj osećaja, davanje ljudi drugačijim percepcijama, prostor u sali je često uski, postoji samo prolaza hodnika, možete se odlučiti da regulišete ili kopčate na kolumnarske biljke, kao što su Brazilsko gvožđe, listova orhideja itd .; često koriste pauk bilje, paprati i druge biljke.


3. Dnevna soba: glavno mesto za svakodnevni život je centar porodičnih aktivnosti. Konfiguracija biljke treba da naglasi ključne tačke i ne sme se zbuniti. Biljke sa većim lopaticama i većim biljkama kao što su Maraba, Brazil Iron i Hulk mogu se odabrati. Ili vinove loze, kao što su D. oleifera, plakanje grančica i smaragda.

blob.png

4, spavaća soba: Glavna funkcija je spavanje i odmor, ukrašavanje dekoracije je takođe vrlo važno, izbor biljki na malu, svetlo zelenu je bolji, može se staviti na stol, nekoliko polica staviti špargle, Monstera, paprati i tako da. Ako prostor dozvoljava, može se staviti i na biljke za modeliranje, kao što su srce Xilin, brazilsko gvožđe, kišobrani i tako dalje.