Što vrsta lončanica je najbolje za posao iz snova?

- Jul 27, 2018-

Vrsta lončanica je najbolje za posao iz snova?

Mnogi ljudi vole odabrati veliki cvjetni lonac posaditi i uzgajati biljke, koje mogu uštedjeti vrijeme i trud. U stvari, ovo je manifestacija nedostatka iskustva u uzgoju lonac. Jer izbor posuda za cvijeće nije dobro, to nije samo utječe na estetski učinak zasađenih biljaka ili bonsai, ali također ima izravnu vezu s rastom biljaka.


Ako odabrani saksije preveliki i preduboki, samo nije suprotna zasađenih biljaka, ali također sadrži dodatne posude i tla, i hranjive tvari više raspršuju. Ovo je razvijen za male biljke, pogotovo korijene, a korijeni su plitke. Za biljke, to je bez sumnje uzaludno, i to nije pogodno za njegov normalan rast. S druge strane, ako cvjetni lonac je premala ili previše plitko, će također ignorirati rast biljke, osobito biljaka s razvijeni korijeni.


Istovremeno, boja, oblika i tekstura u cvjetni lonac može imati važan utjecaj na estetiku i rast efekata zasađenih biljaka. Neću ići u detalje ovdje. Dakle, što lonac je najbolje za saksiji posao iz snova?


Prema gore navedene izjave, teglu s cvijećem i blokova trebaju biti u skladu s biljkama da rastu, bez obzira na njihovu veličinu ili boju. Moraju biti lijepe i praktične i pogodna za rast biljaka. Isto vrijedi i za saksiji yews, pa treba pažljivo razmisliti o izboru posude kako bi izbjegli utječe na izgled i koče rast biljki.


Prvo, veličina aspekt


Saksiji yews, s obzirom na korijen distribucije i rasta razloga, obično je potrebno odabrati malo veći i malo više potova, princip je da utječe na estetiku, ali isto tako upoznati rast potreba.

blob.png

Drugi oblik aspekt


Nema stroge standarde i zahtjeve u pogledu oblika, i je obično kompatibilna sa Tica, koji izgleda ljepše. To može biti odlučeno prema osobnim željama.


Treće, boja aspekt


Sličan oblik, boja glavni odabrani saksije ne može formirati pretjerano očigledan kontrast s biljka, koja utječe na sveukupno ukrasnog prirodu saksiji biljka. Ukratko, u smislu boje, možete odabrati koje boje da vidi koliko ste ugodno. Ali obično mora biti odlučeno prema estetici javnosti.


Četvrto, tekstura aspekt


Tekstura cvjetni lonac često utječe na rast biljke u velikoj mjeri. Budući da je tisa također voli propusne i porozne unutrašnji okoliš, materijal i tekstura tegle za odabrani moraju imati relativno jaka propusnost, što ga čini korisno da oboje. Prozračna i propusna.

blob.png

Pet, funkcionalni aspekti


Funkcija cvjetni lonac je također vrlo važno. Moramo razmisliti, pogotovo funkciju poticanja rasta biljke. To je obično potrebno odabrati cvjetni lonac sa više odvoda na dnu zdjelice, čime se može povećati propusna i propušta vodu DNA zdjelice.


U sažetku, nakon razmatranja različitih aspekata saksije za izbor saksiji Tica lonce, kakva lončanica je najbolji, preporučuje dati prioritet ljubičasta pijesak lonac, onda posuđe lonac, blato lonac i tako dalje.