Koristiti za držanje prekrasne grane cvijeća

- Sep 11, 2017-

Vaza s davno, bit će puno mrlje na zidu, prljave stvari tako da vaza je kristalno jasno, ozbiljno utječu na ukrasno. To je teško ukloniti ove mrlje sama.

Prilikom čišćenja vaze, prvo koristiti vodu za mokro zidu boca, a onda uzeti pravu količinu soli na prst, prema zidu u vazi sa soli maramice. soli

Sa piling postupno otopiti, isprati vodom može biti čist, onda ćete naći vaza zidu i kristala kao i uvijek.

Ponekad na dnu vaze će imati puno prljavih stvari, jer boca duboko i male, ruka je teško postići u čišćenje, čak i s alatima, to je teško ukloniti ove mrlje, ovaj put možete koristiti "84 dezinficijens." Prvo u boci dodavanjem male količine vode, zatim dodati količinu "84 dezinficijens", iznos koliko Ovisno o situaciji mrlja. Nakon sat vremena, staviti na platno omotano oko mali štap u bocu, nježno trljati dno boce, naći ćete vrlo tvrdokornih mrlja, to je čisti se početak.

Vaza vaza je vrsta posuđe od keramike ili stakla. Vaza vaza sastoji od skupe materijale kao što su kristal.

Koristiti za držanje prekrasne grane cvijeća, na dnu vaze obično napunjeni vodom, tako da biljke ostanu aktivne i lijepa.

Moderne kućne dekoracije, samo praktično nije dovoljno. Sve više i više dizajneri u genijalan um, će uljepšati funkcioniranje doma aplikacije u obične kućne dekoracije.

Keramičke vaze su krhki predmeti, održavanje keramike, uglavnom kako bi se spriječilo vanjska oštećenja faktora. Takozvani vanjski destruktivne faktora, postoje prirodni čimbenici, ljudskog faktora i neočekivano faktora. Prirodni faktori uglavnom se odnosi na temperaturu, svjetlo, prašina, i sl., keramičke vaze ne stavljajte visoke temperature svjetlosti, posebno tanke keramičke boce. Keramičke vaze nakupila prašina, koristiti meke krpe za brisanje, kao njegu mlade kože bebe kao pažljivo. Stavite ga pravilno da bi se spriječilo odlaganje. Zahvalnost da skinu ruke prsten i druge čvrste predmete, čuvajte se nule glazirana ili pokucati na rub duž. Uzmi pribor, jednu ruku, ruku držati tijelo, nemoj samo jedan dati da iskoriste usta uređaj pokupila.

Keramike i porculana je drugačiji, posuđe je izgorio sa blata. Porculan se sastoji od porculana kameni prah, miješajući u kašu u kalup od. Istoj temperaturi spalio od keramike i porculana, Porculanski tvrdoća biti jači.

Deco lončarstvo vaza nakon slika na površinu, a zatim naljepnice i konačno sprej lak kako bi zaštitili cvijeće, tako da nije lako pasti. Proizvodnju se koristi za izradu keramike s bijeli oblaci, svijetle keramičke gori bijeli embrij, a zatim glazura, boja, cijeli proces treba biti pečen dvaput. Keramička vaza površina je bez svjetla raspršuje mat boje i neki sprej polu-lak.

Visoke temperature keramičke vaze su izrađene sa keramičkim, temperatura dostiže više od 800 stupnjeva, postoji određene tvrdoće, zvuk hrskav. Keramičke vaze visoke temperature iznad uzorak je glazura prije je ručno oslikana, boja je popunio. Keramičke vaze visoke temperature i srednje i niske temperature keramička vaza najočitija razlika je upijanje vode, visoka temperatura je keramička vaza vodoupojnosti manje od 0,2%, proizvod je jednostavan za čistu volju nije ni da apsorbira miris, bez glazure pukotine i lokalni curenje fenomen. Srednja i niska temperatura keramičke vaze imaju mnogo veće upijanje vode nego ovaj standard.