Ove biljke, Zdravstvene kuće Essential

- May 18, 2018-

Ove biljke · Health House Essential

U novim kućama se često prepušta puno ostataka otrova tokom procesa renoviranja. U to vreme stavićemo biljke i cveće da uklonimo ove štetne materije. Koje vrste biljaka treba staviti u novouređene kuće?

Danas sam uveo neke biljke koje mogu ukloniti mirise i zaštititi od zračenja.

blob.png

Hajde da pogledamo!


Problem pretjeranog zagađenja formaldehida je široko rasprostranjen kod renoviranja kuće. Više od 40% novih pacijenata sa rakom je usko povezano sa njom svake godine. Dugotrajno inhaliranje formaldehida kod djece može dovesti do smrti od leukemije i infekcije gornjeg respiratornog trakta. Svake godine 2.1 miliona dece umire od zagađenja u zatvorenom.

Upravljanje vazduhom u zatvorenom je primarni zadatak svakog novog roditelja. Izbor efikasnih biljaka zasnovanih na lekovima može povećati kvalitet vazduha uz poboljšanje kvaliteta vazduha.

Zeleni dlan list D. oleifera ima vrlo efikasan efekat pročišćavanja na ksilen i formaldehid u vazduhu i može se staviti u zatvorenu zgradu kako bi se poboljšao kvalitet životne sredine u životnoj sredini.

Monstera, poznata i kao Penglai banana, ima neznatno slabiju funkciju prečišćavanja vazduha. Nije generalista za prečišćavanje vazduha kao što su biljke pauka i aloe vera, ali Monstera ima jasan efekat na uklanjanje formaldehida iz vazduha. Pored toga, Monstera ima efekat apsorbovanja ugljen-dioksida noću, što je od velike pomoći u poboljšanju kvaliteta vazduha u unutrašnjem vazduhu i povećanju sadržaja kiseonika.

blob.png

Sansevieria je čistila vazduh i odigrao je dobru ulogu. Studije su pokazale da Sansevieria može apsorbovati neke od unutrašnjih štetnih gasova i može efikasno ukloniti štetne supstance kao što su sumporni dioksid, hlor, etar, etilen, ugljen monoksid i azotni oksidi. Može se nazvati biljka iz spavaće sobe, pa čak i noću može apsorbovati ugljen-dioksid i osloboditi kiseonik. Šest Qi Wa orhideja sa visinom struka može zadovoljiti unos kiseonika. Gajenje Sansevieria u zatvorenim prostorima ne samo da poboljšava radnu efikasnost ljudi, već i smanjuje otvaranje i ventilaciju prozora tokom leta.

blob.png

Aloe Vera je poznata ljepota lepote, ali pored lepote, može pročišćavati i vazduh. Aloe Vera je dobra ruka koja apsorbuje formaldehid i može apsorbovati 90% formaldehida sadržanih u 1 kubnom metru vazduha.

Adiantum ne samo da ima svoju jedinstvenu ukrasnu vrednost, već i apsorbuje formaldehid i pročišćava vazduh u sobi. Može da apsorbuje veliku količinu formaldehida na sat, pa se smatra da je najefikasniji biološki "pročišćivač".

Zelena đurba može da apsorbuje benzen, trikloroetilen, formaldehid itd. U vazduhu. Novootvorene nove kuće su dobro provetrene, koriste štetne adsorbente gasova, a zatim stavljaju nekoliko lonaca zelene redkvice, što u osnovi može zadovoljiti kriterijume zauzetosti. Ako u kancelariji, zeleni redkvot može pretvoriti formaldehid u šećer ili aminokiseline u metabolizam, on takođe može raspasti benzin koji emituju fotokopir i štampači.

Beli kran potiskuje "stručnjake" izduvnih izduvnih gasova čoveka kao što su amonijak i aceton. Istovremeno, može se filtrirati i benzen, trihloretilen i formaldehid u vazduhu. Visoka brzina isparavanja može sprečiti isušivanje sluznice sluzokože, što znatno smanjuje mogućnost bolesti.

Ivy je jedan od najčešće korišćenih materijala u biljojednicama. Ne samo da može postići efekte zelenila i ulepšavanja, već i da igra ulogu u povećanju kiseonika, hlađenju, smanjenju prašine i smanjenju buke. U zatvorenom uzgoju može se efikasno boriti protiv raka izazvanog nikotinom. supstanca.

Chlorophytum može apsorbovati više od 80% unutrašnjih štetnih gasova, odličnu apsorpciju formaldehida. Opšta soba podigla je l ~ 2 lončića pauka, otrovni gasovi se mogu apsorbovati u iscrpljenom vazduhu, tako da Chlorophytum ima reputaciju "zelenog prečistača".

Moderna dekoracija kuće nije samo moderna, već i zdrava i prirodna. Uz ove zelene biljke koje pročišćavaju vazduh, možete osigurati zdravlje svoje porodice i staviti ih na razne načine sa drugim ukrasima u zatvorenom dok istovremeno dopuštate enterijeru da bude ispunjena umetnošću. Atmosfera je tako ukrasila svoj dom, lepa i zdrava.