Najširi raspon Aplikatori

- Sep 11, 2017-

Sijači su uglavnom jednog zrna sjetve i precizna kontrola broja čestica po acupoints. Uglavnom na razne vrste sijačica na temelju poboljšan, kao što su poboljšanje oblika i veličine otvora na okviru, i samo prihvatiti sjeme i spriječiti rupu, sijačica i otvarač direktno spojeni ili stavljen u otvarač za smanjenje visine unosa, kontrole sjemena pad brzine kako bi se izbjeglo odskočiti u horizontalne disk mjerenja uređaj za instalaciju vertikalne disk tip uređaja za promjenu smjera ulaganja i smanjiti visinu gips kako bi se izbjeglo sjeme pomaka.

U sjetvu uređaj dvostruki disk tip otvarač priljubljen isti bitni granica kotača kako bi osigurale da dubina sadnje stabilnost. Multi zrna preciznost sjetve stroj je vrsta sijanje mehanizam između na sejačica i otvarač, tako da jedan sjeme sjemena prazniti u grupi sjeme nakon precizan broj sjeme grupa.

Sortiranje računati na sejačica

1, iglom sjetvu uređaja: korištenje red usisne mlaznice od vibracija tanjur da ni da apsorbira sjeme, kada sadnica pladanj do ispod mlaznica sejačica će puštanje sjemenke, sjemenke po kap cijev i dobiti pehar nakon slijetanja na sadnicama ploča za pl anting. Je najkorišteniji sjetvu uređaj s izvedbe sjemena kao što su Begonija za dinje i druge velike sjemenke mogu sjetvu točnost do 99.9%. Može biti svaki singl zrna ili više zrna sijanje.

2, bubanj sjetvu uređaja: korištenje više redaka usisni otvor sa bubnja je sada vakuumu da se formira sjeme, ići na vrh vrtić pladanj kada cirkulaciju sjemenke za sijanje formiranja niskog tlaka zraka. Pogodan za velike i srednje vrtić polje visoke učinkovitosti preciznosti sjetve, pogodan za većinu cvijeća i povrća i druge sjemenke do 99% točnosti.

3, ravna sjetvu uređaja: s usisavanje ploča prve sjetve u disku formira vakuum adsorpcija sjemena i onda okrenuti cijeli disk na vrh diska i stvaranje nadtlaka u tanjur za puštanje sjemenke za sijanje , vrsta proizvoda sjetvu vrlo visoka brzina za većinu utikači i sjemenke, posebno sjemenke i velike i male sjemena sjetve točnost nije visoka i malu količinu sadnje može neće provoditi.