Više cvijeća, više bogata iskustva

- Sep 11, 2017-

Sada malo partneri platiti više pozornosti na zdravlje, ured dnevno izdanje lonac biljaka je gotovo sve potrebne rad uredski radnici (iako ne znam nije stvarno protiv radijacije). Ali svi u rukama Cvjetni lonci su u osnovi Cvjetni lonac na stol, nekako normalno polegnutom zeleni Rotkvica ili nešto, ništa previše novih ideja. Danas uvesti OAZA serija je zanimljiva i svoj dizajn inspiracija dolazi iz ureda magneta ploča.

Ova serija je na stolu, postoji upražnjeno, i može biti obješen na zidu. Čak i na stolu, ali također razlikuje s tradicionalnim lončanica, jer ima štap u sredini, kako bi se olakšalo biljke uz stup se popeti gore.

Dok su srednje plutajuće stila postoje neke tanke crte, nego i kako bi se olakšalo pričvršćivanje klima postrojenja i penjanje.

Da vode riječi su također vrlo jednostavan, spreman da sprej sprej bocu izravno u redak u retku.

Stavi ovu vrstu postrojenja na stol, da se ljudi Meng Meng da da.

Unutarnji saksije sa voćkama, zavist!

Još je više cvijeća, još bogato iskustvo, ostvarena cvijet majstor koji nisu zadovoljni sa vrstama cvijeća i povrća, i počeo da biljka stabala voća, proljeće cvijeće, ljeti može vidjeti plod, pada izravno ne jedu dolje, jednostavno može i onda povoljno prijatelji, bebe znaju koje voćke i pogodna za sadnju kod kuće?

Grožđe su penjanje biljaka, vrste cvijeća imaju sve znam, dok grožđe rastu sporo, potrebno da polica Oh, dok ne grožđa rastu u, u okviru piti čaja razgovor je, da je također vrlo ugodan u ah.

Ubačene grožđa konzervatorskih uvjeta:

1, vlaga: grožđa potražnja za vodom je vrlo visoka, pa zalijevanje je ključ, pogotovo saksiji grožđe, mora biti pravovremeno zalijevanje kako bi se spriječilo suše, u normalnim okolnostima u grožđa prehrana dugo zalijevanja tlo, rezultate kasni, grožđa Korijeni su slabija, to vrijeme da se smanji zalijevanje;

2, tla: saksiji grožđe možete odabrati ilovače ili fino pjeskuša je prikladno;

3, svjetlo: grožđe za Zdravo svjetlo biljaka, tijekom rasta moraju osigurati odgovarajuće svjetlo, ali na voće zrenja kako bi se izbjeglo prekomjerno svjetlo, kako bi se izbjeglo spaljivanje dan.

Ubačene Nar očuvanja bodova:

1, tla: saksiji Nar izabrati trulež lista tla, tla i riječni pijesak pomiješan s kultiviranje tla, a dodati odgovarajuću količinu organskih gnojiva.

2, zalijevanje: Nar suša, Bok suha okolina, zalijevanje treba shvatiti u "suh preko u" princip, tako da na save kako bi "vidjeti suhe vidi mokra, nego suha i ne mokri." U razdoblju cvatnje, možete ne vode previše, Pentu ne može biti previše mokre ili kap grane duge, dovodi do pada cvijeće, voće, voće pucanja fenomen. Kišne sezone pravovremeno drenaža.

3, sunce: svjetlo i temperatura je važan uslov koji utječu na formiranje Nar Cvjetni pupoljci. Razdoblja rasta zahtijeva puni sunca i više odgovarajuće svjetlo, više cvijeće više svijetla. Privjetrinski, sunčano, suha okolina u kojoj će Cvjetni PUP formacija i cvatnje. Kad je svjetlost niske, samo dugo ostavlja učiniti ne cvjeta, utječu na promatranje efekt.

4, gnojidba: saksiji šipak treba biti dovoljno baze gnojiva, a zatim prije zime i zatim primijenite zrelih organsko gnojivo, a zatim svake godine prije zime i primijeniti zrelih organsko gnojivo, saksiji Nar bi trebao biti "tanki gnojiva "Princip, period rasta tjednu primijeniti tjedan tanke gnojiva. Prihrana fosfor i kalij gnojidbeni, Paul Cvjetni voćni.