Prednosti i nedostaci različitih kutija materijala i pogodnih biljnih vrsta

- Mar 24, 2018-

Prednosti i mane

različitih lonaca i odgovarajućih biljnih vrsta

Kao običan cvjetni entuzijasta, lonci za smole, lonci, posude od porcelana nisu sasvim različiti, a svi su jednostavni za korištenje. Međutim, kao profesionalni proizvođač cveća, ipak će izabrati najpogodniji kontejner.

1.Resin cvetni lonci: niska cijena, lagana težina, ne rasklapana lako. Ali nepropusna, nepropusna.

2.Porcelinski bazen: prekrasna dekoracija, vrhunska atmosfera na nivou. Međutim, ona nije vodonepropusna i nepropusna. Dovoljno je teško lako da se probije.

3.Proizvodi: propustljivi, prozračni i pogodni za rast biljaka, ali uglavnom jednostavni u obliku, lako se slomaju.

Posude za smole su napravljene od razgradljivih materijala od biljnih vlakana. Crijevi za zaštitu životne sredine su svi isti materijali. Imaju i prednosti lagane težine u drvenim loncima i prednosti svetle boje i mnogih stilova u plastičnim lončićima. Cvetni lonci imaju dobru vazdušnu propustljivost, lako cvijeće i rast trava, a posude od porcelana imaju prednosti čudesnog izgleda i plemenitog izgleda. Ekološki prihvatljivi cvetni lonci mogu se prirodno degradirati kada su zakopani u tlu i neće zagađivati životnu sredinu, a koristiće se budućim generacijama. Pored toga, cvetni štakor za zaštitu životne sredine raspolaže sa velikom količinom vode i ima lepu želju "povremeno zalivanje i lako rastućeg cvijeća", a posebno je pogodan za kultivaciju orhideja i drugih biljaka.

blob.png

Porcelanski sliv. Ova vrsta saksije je vrlo loša u prozračnosti i vodonepropusnosti, ali zbog svoje delikatne konstrukcije, oslikana je raznim bojama glazama, a neke su obojene lepim slikama ili prijatnim obrascima, neke su obojane s pjenušavim zlatnim rubovima i one su lijepo ukrašen. Uloga životne sredine, često se koristi kao skup posuda (porculanske posude smeštene u manje posude za blato). Ako se koristi za kultivaciju cvijeća, možete izabrati samo neke biljke koje su otporne na vodu i vlagu, kao što su patuljak ukrasni bambus, biljke Araceae, paprati, bambusova trava, viseća bambusa i tako dalje. Ili sa prozračnom zemljom na liniji, moj ljiljan, Milan, orhidejske tigrove su zasadjene u takvim loncima, dugo dobro! Pogledajte kakve biljke voliš. Većina njih se može zasaditi. Veliki lonci ne raste mala sadnica.

Purpurne posude od gline. Ova vrsta sliva se proizvodi u Yixing, provinciji Jiangsu, tako da se zove Yixing basin. Sada ima mnogo sličnih proizvoda u Hebei, Henan i drugim provincijama. Ovaj sliv je lep i elegantan. Pogodan je za dnevne sobe i opremanje kuće. Nažalost, učinak prozračnosti vazduha i prodiranje vode nije jako dobar. To je muva u masti.