Tehničke mjere za spas saksiji cvijeća nakon tajfuna

- Aug 14, 2018-

Tehničke mjere za spas saksiji cvijeća nakon tajfuna

Tijekom ljeta, u Typhone je uobičajena, pa kako da se izbjegne štetu?

Pravovremeno pražnjenje. Naspite u odvod kako bi se izbjeglo dugoročne akumulacije vode.

Prijenos saksiji cvijeća u vremenu. Na primjer, saksiji cvijeća trebalo prenijeti mjesta s terena i nema vode na terenu u vrijeme kako biste spriječili korijenje i drugi dijelovi se potopljena za predug, a anaerobne respiracije protiv cvijeće.

Čisti korijenje i cvjetno lišće u vremenu. Nakon katastrofe, korijenje cvijeća će biti oštećena u različitoj mjeri. Jer je rijeka voda sadrži puno mikroorganizama i klice, to će uzrokovati Trulo korijenje nakon koje zagađuju korijenje cvijeća. Cvjetovi su potopljena s vodom da se smanji sadržaj mikroorganizama i bakterija u korijenju. Tla golog korijena. Visokotlačna prskalica sprejevi vodu za čišćenje blata na biljkama.

Napraviti dobar posao u prevenciju i liječenje. Lopatice i korijena rane uzrokovane Tajfuni će pogoršati pojavu cvijet bolesti i pravovremeno prskanje i korijen tretman treba provoditi. Glavne bolesti su siva plijesan, antraknoze, smeđa mrlja i trulež korijena. Droge mogu biti odabrani sa Bordeaux smjesa 1%, 50% antibakterijski 800 puta, 70% metil thiophanate mokro prah 800 puta rješenje, Daisen amonijev 200 ~ 400 puta tekućina i 75% chlorothalonil vlažan barut 600 ~ 800 puta tekućina, itd., jednom prskanje (navodnjavanje) Svaka 3-4 dana, za 3-4 puta za redom, za kontrolu pojave bolesti.

Nakon sadnica, top odijevanja osigurava rast. Zbog veliki gubitak tla gnojiva nakon vode u slivu, plodnosti tla više kapi. Kako bi se osigurao normalan rast cvijeća, to je potrebno provesti prihrana.

Dezinficirati originalni lopatu u čistini vrt, a zatim premjestiti na cvijeće i drveće za nastavak proizvodnje. Biljnih ostataka kao što su lišće i grane originalni depresije su ručno uklonjeni i uništeni. Nakon sušenja, smjesa je dezinficirati sa 70% metil thiophanate wettable u prahu 500 puta. Zatim premjestiti natrag u cvijeće i drveće za nastavak proizvodnje.