Stabilna razmaka, dobro tlo pokriva, spremanje sjemena, visoke učinkovitosti

- Sep 11, 2017-

Odnosi se na sejačica biljka sjeme za sijanje sadnja strojeva (uzimajući u obzir soje i drugih usjeva), obično se naziva sjetvenih biljka često naziva usjeva vrsta ime, kao što su kukuruz plantaže, zrna sjetvu stroj, kukuruz sijanje stroj , pamuk plantaže, krme posipači i tako dalje.

Sadilica ima karakteristike sadnje ravnomjerno, na istoj dubini, razmak između redaka je stabilan, Kućište je dobro, sjeme se sprema i radne učinkovitosti je visoka. Pravilno korištenje sadilica bi trebali biti svjesni sljedećih 10 bodova:

1, u polju prije operacije održavanja počistiti sjetvu unutar krhotine i otvarač na travi, tla, kako bi se osigurala dobrom stanju, i traktori i sadnju prijenosa, rotacija, prema zahtjevima upute Maziva, posebno prije svake operacije treba obratiti pozornost na podmazivanje lanca prijenosa i napetosti i Zasun na plantaže za fiksiranje situaciju.

2, stalak možete ostavljati sjetvu stroj i traktor kuka, ne naginje, rad bi trebao biti prije i poslije stalak je vodoravno stanje.

3, napraviti razne prilagodbe u skladu s odredbama upute i agronomskih zahtjevi sjetvu iznositi otvarač prored, jarak poklopac kućišta ispucati odgovarajuće podešavanje dubine kotača.

4, Obratite pažnju na to Dodajte sjemenke da se pridruže sjeme okvir sjeme, kako bi se postigla nema malih, medljika, razno, kako bi se osigurala učinkovitost sjemena; Slijedi dodatak sjeme okvir barem moći pokriti ulaz u okvir kako bi osigurale da sjeme glatka.

5 pilota da bi se osigurala kvaliteta sjetve, u velikoj površini prije sadnje moramo pridržavati pilota 20 metara, promatrati rad sjetvu stroja. Molim te poljoprivredne osoblje, lokalnih poljoprivrednika i drugih ispitivanja konzultacija, potvrđuju agronomskih lokalnim propisima, i onda veliki prostor za sadnju.

6, obratite pozornost na uniformu pravac poljoprivrednih radnika izabrati hodati rutu, treba osigurati da dodatak i mehanički pristup olakšati sadnju obratite pozornost na uniformu ravno naprijed linija, može ne smije brzo ili polako ili zaustaviti, pa kao da replay, sjetve; Sjetvu sjetvu stroja se treba provesti tijekom putovanja, a sjetvu stroj treba biti ukinuto kada retrogressed ili okrenuo.

7, je prvo sjetvu prva zemlja po zemlji, da se ne kovrča zemlju i završivši plitke sjetve plitko.

8, često promatrane tijekom sjetve često promatraju sjeme uređaja, otvarač, poklopac i prijenos rada situacije, kao što su pojava začepljenja, glina, plesti trava sjeme poklopac slab, odmah isključiti. Prilagoditi, popraviti, podmazati ili počistiti pletivo i druge poslove, mora provoditi nakon parkiralište.

9, kako bi zaštitili sjetvu rad stroja, stroj je strogo zabranjene natrag ili oštar okret, sjetvu stroj ili slijetanja trebalo bi polako kako biste izbjegli oštećenja dijelova.

10, obratite pozornost na sjeme okvir kada sjeme okvir sjeme ne treba biti manja od sjemena kutiju volumena od 1/5; prijevoz ili prijenos zemljišta, sjeme okvir neće biti opterećen sa sjemenkama, ali ne mogu instalirati druge teške predmete.