Svemirska umjetnost doma, čini dom atraktivnijim!

- Dec 16, 2019-

Svemirska umjetnost doma, čini dom atraktivnijim!

Mnogi će dizajneri interijera biti nazvani "svemirskim mađioničarima" do krajnosti, stvarajući beskrajni šarm u ograničenom prostoru i pretvarajući se u nemoguće moguće. Pogotovo u trenutnim visokim cijenama stanova i malim jedinicama traže, kako transformirati prostor u smislu estetike i praktičnosti kako bi prostor bio profinjeniji pitanje je koje treba istražiti.

image

Slojevito

Stvaranje osjećaja hijerarhije vrlo je korisno za obogaćivanje prostora te može stvoriti raznolikost prostora. Pa kako oblikovati osjećaj za hijerarhiju? Može se obaviti sa aspekta boje, osvjetljenja i postavljanja namještaja, a svaka metoda ima značajan utjecaj na prostor. Sa aspekta boje, slojevitost prostora povećava se obradom svjetlosti, tamnosti i sjene boje na različitim područjima.

Drugi uobičajeni način je poboljšavanje osjećaja hijerarhije putem particija. Jedinstveni dizajn particija može smanjiti monotoniju kuće i izgledati hijerarhijski. Ovakav način za povećanje osjećaja za hijerarhiju uglavnom je povezan s dva funkcionalna područja, poput blagovaonice i dnevnog boravka. Police i niski ormarići su dobri načini.

image

liniju

Svaki prostor sastoji se od točaka, linija i površina. Promjena i struktura linija također će utjecati na teksturu cjelokupnog prostora. Uobičajene ravne linije, jedna horizontalna i jedna vertikalna, čine stabilan prostor. Čiste linije pruga pokazuju mirnu samoodrživost modernog života, baš kao i ostvarenje pravila i racionalnost.

Pored ravnih linija, u nekoliko se slučajeva mogu pojaviti i zakrivljeni oblici. U ovom trenutku dom je malo razigraniji. Na primjer, u mediteranskom stilu, lučna vrata često se koriste za oblikovanje zakrivljenih linija. Za razliku od istih ravnih linija, ona je još nevjerovatnija.


Copyspace

Prazno raspoloženje je vjerovatno „može se razumjeti samo, ali ne i govoriti“. To je izvorno bila metoda slikanja i stvaranja kaligrafije kojom se obogatila svačija mašta. I sada se umjetnost napuštanja praznina vrlo pametno primjenjuje kod kuće, što je takođe općeniti trend. U usporedbi s gužvanjem u kući, ostavljajući prostor na odgovarajući način, ona je više atmosferska i sjajna. Na primjer, mali stan treba na odgovarajući način ostaviti prazan kako bi se smanjio vizualni pritisak.

Ako ga pustite prazno stanje je uklanjanja složenosti i jednostavnosti. Sada kada preovladava jednostavni stil, njegov oblik prihvaćaju mladi. Podrijetlo i umjetnička koncepcija bijelog prostora također ga čini vrlo kompatibilnim s kineskim stilom i novim kineskim stilom, s beskrajnim šarmom.