Devet vrsta sukulenata koje su pogodne za djecu, kupite jedno za svoju djecu

- Mar 20, 2018-

Devet vrsta sukulenata pogodnih za decu, kupite pot za svoju djecu

Meso izgleda divno i lako se brine. Može dopustiti deci porodice da odluče da podignu lonac mesa, redovna briga može negovati osećaj odgovornosti za decu, ali i omogućiti deci da saznaju više o prirodi i prilika da kontaktiraju prirodu, kako bi pratili sučne biljke raste zajedno, tako da djeca uče da se pridržavam. Ako imate djecu kod kuće, obratite pažnju na članak i dajte svojoj porodici odgovarajuću sočnu biljku. Voleće ga.

OPPINA pripada tipu dobrohotnih, lijepih, očuvanih OPPINA lišća u velikoj porodici mesnatog mesa. Boja je ružičasta, a vrh bledi roze, vrlo slatko. Da, deci će joj se mnogo dopasti.

blob.png

OPPINA je pogodna za suvo, toplo rastuće okruženje. Zbog toga, tokom procesa sušenja, zima mora obratiti pažnju na temperaturu. Pored toga, OPPINA ne koristi previše vode, jer listovi imaju dobar kapacitet skladištenja vode. Prilikom zalivanja potrebno je obratiti pažnju. Ako ga ne zalepite, mora se dobro zaliti. Dakle, u svetu mesa, Operina je dobra podrška.

Debbijeva boja boje listova će se promeniti sa sezonom i okruženjem rasta. U normalnim uslovima, on će izgledati ružičasti. Pink Debbie, Meng Meng, izgleda super ekstazija, a djeca ga ne privlači. Za razliku od većine mesnatog mesa, neophodno je obratiti pažnju na senčenje više nego u ljeto, a potrebno ga je provetriti tokom svakodnevnog održavanja. Posle rasta u određenom vremenskom periodu, podovi obično raste bočne pupoljke, formirajući grupu ljudi. U prolećnoj i zimskoj sezoni, to je najbolji trenutak za Debbie. Što se tiče konzervacije, nije lako probati letnje letnje noći, a dovoljan je odnos rosa. Tip biljke je kompaktan, a boja će postati tamno ljubičasta i još više ljubičasta, ali je potrebno posvetiti pažnju senkama tokom leta.

blob.png

Crni princ je klasičan i popularan proizvod. Iako je to popularna stavka, ima veliku ukrasnu vrednost. Crni princ nije veliki, ali gasno polje je jako jako. Izgleda kao crni lotos u punom cvetu. Mnogo djece se to dopada. Crni princ je takođe jedan od najobičnijih mesa. Tokom procesa rasta, vreme potrebno za svetlost je duže, ali ne zahteva prekomerno zalivanje i ne zahteva prekomerno đubrenje. Voda se sipa tri puta mesečno. Mast može biti vrlo dobra briga. Kada nema dovoljno sunčeve svetlosti, crni princ će biti zelen i sunčevo svetlo će se povećati. Crni princ postepeno postaje crven i na kraju postaje crn. Cveti leti, a cvijeće su crne i crvene sa inverznim zvonom. Kišobrani su raspoređeni u redovima i veoma su lepi.

blob.png

Listovi Saussurea su beli u boji i lepi po izgledu. Izgledaju kao lotos od leda i snega. Oni su sveti i elegantni, poput živih zanata. Lončane biljke su postavljene na sunčanim terasama, prozorima itd. Oni su svježi, elegantni i jedinstveni. Saussurea sinensis je otporan na sušu i vodu, a tokom procesa konzervacije više pažnje treba obratiti na ventilaciju, umereno navodnjavanje, pridržavati se principa vidljivosti i vidljivosti vlažnosti, a treba istaći da se ne sme koristiti za oplodnju.

Prelepa zvezda Jixinga je sočna biljka koju često preporučujemo. To je neka vrsta mesnatog mesa koja je dobra izgleda i lako se podiže. Listovi prelepe zvezde Jixinga biće posebno svetli na suncu. Vrlo je lijepa, a ljepota Jixinga nije samo suša-tolerantna, već je i hladnija. Ljeti, možda će biti potrebno da bude sjenčano. Tokom perioda mirovanja potrebno je obratiti pažnju na kontrolu količine vode, ali u celini, i dalje je dobro za držanje više mesa.

Biser je takođe sukulentna biljka koju često preporučujemo. Buda perle za suvo i hladno okruženje rasta, izbjegavajte zagušljivu vrućinu i blistere, druga stvar koju treba pomenuti je da kiša mora sprečiti kišu da kiše, u suprotnom će doći do trulog stenskog fenomena!

blob.png

Sve dok se zrna pirinčanih pirinča spuštaju u posude, mogu skoro da prežive. Pojava ljubičastih pirinčanih zrna je takođe sukulentna biljka koju Xiao Bian posebno voli. Mali, kristalno jasan mesnat list izgleda divno. Igrivom i otvoriće roze cvet, osećajući Meng Meng! Vijčana kultura pirinča, glavna stvar na koju treba obratiti pažnju je zalivanje i zalivanje držati principe suvog i zatim zalijevanja, ne bi trebao biti veliki problem.

Tanak snijeg je vrlo posebna vrsta sočne biljke. Vrlo je izdržljiv i hladan i otporan je na suvu i vlagu. Je li zabavno? U leto, potrebno je obratiti pažnju na senčenje, a druge sezone mogu prihvatiti svetlost. Vrlo je važno obratiti pažnju na ventilaciju tokom procesa uzgoja.

Rainbow Jade je zvezda u mesnatnom svetu. Divni izgled voli mnogi ljudi. Ili crvena ili zelena mesnata lišća, čini se da se raste, dugo nebo se ne plaši izlaganja, pravovremeno vruće ljeto ne treba sjeniti, ali također može biti tvrdo, stvarno je vrlo dobro i mesnato, najinteresantnije je to što je boja lopatice židovoda će se promeniti sa stepenom izlaganja sunčevom svetlostu, a što je obiljem sunčeve svetlosti, više boje boje boje.


Gore navedene vrste sočnih biljaka mogu privući pažnju djece iz izgleda, a relativno su dobre i podržavaju. Posebno su pogodni za decu da praktikuju svoje ruke i brzo biraju dete za svoju porodicu.