Znanje o promociji sukulenata

- Jun 01, 2018-

Znanje o promociji sukulenata

Svetlost: većina sukulenata voli svetlost, a puno svetlosti ne samo da meso postaje zdrava, već takođe proizvodi briljantne boje. Međutim, to ne znači da je bolje svjetlo, to bolje. Takođe uzima u obzir različite, temperaturne i vremenske faktore. Na jugu, Tianyang je obično potopljen koliko god je moguće zimi i proleće, a sjenilo je potrebno ljeti i jesen. Senčenje koje se ovde kaže nije da se kaže da je na mračnom mjestu, ali je sunčano i sunčano bez sunca. Ako ne možete ispuniti takve uslove osvjetljenja, kao što je održavanje puno mesa u kancelariji, bilo bi pravo vrijeme ispuniti svjetlost i alternativnu brigu. Na primjer, u kancelariji u kojoj ne postoji prirodno svjetlo nedelju dana, neophodno je postaviti na mjesto koje može ispuniti svjetlo nedelju dana, a zatim ga držati za pregled. Pored toga, mnoge vrste mesnatih mogu promijeniti boju, koja je direktno povezana sa temperaturnom razlikom između svjetlosti i svjetlosti. Generalno, duže je temperatura, to je veća razlika u temperaturi, a što je više mesijansko boje. (Sivo meso od Yulu mora obratiti pažnju da kontroliše svetlost, listovi će postati teško videti pod snažnim svetlom)

blob.png

Temperatura: Većina mesnatog rastnog rasta je između 5-30 stepeni (kaktus je malo otporniji na toplinu, temperatura rasta je 10-35 stepeni), pa ispod 5 stepeni ili iznad 30 stepeni, postrojenje Prestani da raste i ulazi u period mirovanja. U toku mirovanja, vlaga mora biti striktno kontrolisana, u suprotnom će se prekinuti bujnost biljke i biljke će umreti.

blob.png

Vlaga: novinar uvek voli da pita: nekoliko dana do vode? Loš odgovor. Broj vremena zalivanja i količine vode i sastava zasadenog zemljišta, temperature i vremena su u velikoj mjeri povezani. Ako je podložni materijal pod velikim propustima, broj operacija navodnjavanja će biti češći i količina vode će biti veća; dok je zemljište delikatno i zadržavanje vode je bolje, i obrnuto. Period mirovanja bi trebalo da bude manji ili ne treba sipati; kišni dani kiše i kiše mogu se zalijevati duže, i vruće i suve. Ukratko, princip: nemojte bacati, naizmenično mokro i suvo, koliko god je to moguće tokom perioda rasta (ali budite pažljivi da ne akumulirate vodu, površina tla u roku od tri dana nakon zalivanja će postati najmera) . Zalivanje je najbolje prije 10 sati ujutru. Tokom perioda rasta, kada je svetlost dovoljna, voda se sipa jednom svakih 5-7 dana. Ako je svetlost nedovoljna, voda se sipa jednom svakih 10-15 dana.


Đubrivo: U toku perioda rasta primenjujte đubrivo usporenog sprovođenja jednom mesečno.


Postoji i pitanje o čemu su ljudi zabrinuti. Kako da ozdravimo konzervaciju nakon što dobijemo više mesa?


Prije svega, ako osetite da je korijen sistem predugačak i da ga morate iseći, osušite ga nakon što ga obrišete.


Drugo, novo zasadeno meso mora biti ukorenjeno, inače korijen sistem ne može biti u bliskom kontaktu sa tlorom. Međutim, količina vode ne sme biti prevelika, sve dok se održava mikrolituda zemljišta. Zabrinut zbog prekomjeranih prijatelja, prvo možete da se osušite na tlu, a zatim zalepite lopticu u tlu kako biste obmotali koren, tako da ga možete posaditi direktno bez dodatnog zalivanja, što svi zovu "suvo tlo". Samo postavite dobar multi-meso prvo na ventiliranoj polovini hladnjaka u sadnicama 2-3 dana, a zatim nastavite sa normalnim tretmanom održavanja, ne smije biti dobra ekspozicija + poplava.

blob.png

Pored toga, ukoliko su mesni listovi ozbiljni, većina razloga je zbog prevelike zalivanja i nedostatka svetlosti. Kada je zalivanje prekomerno, biljke treba iskopati, osušiti tri do pet dana, a zatim ih zameniti zemljom sa mikrotalaskom i nadoknaditi.