Čuvanje cvijeća u ljeto, zapamtite ove točke

- Aug 07, 2018-

Čuvanje cvijeća u ljeto, zapamtite ove točke

Temperatura ljeti je vrlo visoka, osobito u podne na visokim temperaturama. Temperatura je obično iznad 30 stupnjeva. Gubitak vode i transpiracije cvijeće i biljke su vrlo brzo. Ovo je izgubio i isparila voda uvijek omogućile su korijeni. Zalijevanje, razlika između temperature tla i temperature vode iz slavine je prevelika, a čini se da povećanje vode nakon zalijevanja. U stvari, suprotno je istinito. Jer ga je izlije u hladnu vodu, kad tla temperatura naglo padne, korijene u korijene smanjiti, što utječe na normalan promet vode i normalna apsorpcija grane i lišće. Stoga, zalijevanje tijekom ljeta treba provoditi ujutro i navečer, ne vode u podne.

Ljeto je najbrže rastući sezone za sve vrste cvijeća. Dovod vode i hranjivih tvari potrebnih za rast cvijet treba jamčiti. Tanke tekuće gnojivo koje se mogu kuhati jednom mjesečno je u kombinaciji sa zalijevanjem. Obratite pozornost na suhoću i vlagu tla, dehidracije i suho granje i lišće se lako, previše vode je lako uzgajati bakterije i korijena, tako tla bi trebala biti vlažna i ne preplavljen ljeti. Bi se zdrav rast cvijeća i biljaka.

Ljeti, uz Kišno vrijeme, sve cvijeće treba držati dalje od podneva sunce vanjski svjetlo može ispravno biti zaštićeni, sobi mogu biti postavljene na prozorskoj dasci ili balkon, sunce pravilno sjeni na prozoru, možete objesiti tanke zavjese i ostale r stavke na ovaj način, cvijet možete uživati raspršene svjetlosti, to će biti neštavljene po suncu.

Mnoge obitelji imaju klima uređaj u ljeto, ali u klimatizirani prostor nije dobar za rast cvijet, jer klimatiziranih soba je previše suha, to je lako napraviti ostavlja cvijeće i biljke žute i suha, cvijeće su više kao vlažna , kao što: orhideja, Azaleas i tako dalje, stoga, unutarnji cvijeće ljeti treba držati podalje od klima uređaja (osim u posebnim okolnostima), otvorenih prozora za prozračivanje, često sprej vode oko cvijeća da se ohladi, povećanje vlažnosti okoline.