Da li je zaista pogodno podizati cvijeće u samousisivačkim pecima?

- Jul 25, 2018-

Da li je zaista pogodno podizati cvijeće u samonosnovanju?

Danas se na tržištu uvodi sliv. To je vrsta sliva. U slivu je mali bazen. Na dnu malenog bazena nalazi se rupa. Dodaje se gusta pamučna navoj. Voda se dodaje u donji umivaonik. Pamučni navoj apsorbuje vodu za apsorpciju tla. Ova samousisna Da li je zaista dobro podići cvijeće u lijeničnom loncu? To je najbolji izbor za mala biljka.

Ovaj dizajn zasnovan je na principu hidroponike. Ja sam ne preporučujem biljnu hidroponiku. Zašto?

BK-8078, BK-J秸秆+M.jpg

Rast korenja biljke je najbolje u tlu iu tamnom okruženju. Nutriente potrebne za rast biljaka apsorbiraju se sa zemljišta korijima, koje sadrže mnoge stvari potrebne za rast biljaka. Najvažnija stvar je da se korenima biljaka treba udahnuti. Sa ovakvim loncima, pamučni navoj apsorbuje vodu, a tlo je ostalo u stanju siltacije. Vazduh u tlu biće odbijen i neće se dugo nadopunjavati. To će uzrokovati nedostatak kiseonika u korenima i izazvati propadanje. Nakon trulog korena, to će uticati na apsorpciju vode. Za tako dug period začaranog kruga cveće će umreti. Pored toga, ako cvetno tijelo koje koristite ne sadrži propadajuće supstance, bakterije će se roditi u procesu vode, a moguće je oštećenje korena.

BK-8052,  BK-J407U.JPG

Najstrašnija kultivacija cvijeća, a najteže izlečenje je korijenska lezija biljke. Trunjen je odozdo prema gore i ne može se naći na vreme. Kada je otkriveno, zažaljeno je da se to popravi.


U to vreme će neki ljudi reći da hidroponična zelena redkevica, hidroponska bakarna trava, ne može umreti, naravno, da bi ova biljka koja voli vlažnu hidroponsku konzervu, hidroponsko hranljivo rješenje blagovremeno snabdevati, neće umreti, ali postoji malo znaš? U isto vreme koristite dve zelene redkve sa dobrim korenima, jedan za hidroponiku, jedan za kulturu tla, a gledate na dugačku, dugu. Jasno je. Možete ga probati sami. Posebno meso, online prodavci snažno preporučuju ovu metodu da podigne više mesa, ova metoda nije preporučljiva, samom mesu ne voli vodu, koristeći ovaj bazen za biljke, samo će ubrzati smrt mesa. Verujem da kod kuće, hidroponskih biljaka, procenat dodanog hranjivog rastvora stvarno ne zna mnogo.


Druga situacija je u tome što se cvijeće plaši nedostatka vode, pada bazenu na dno bazena, ili koristeći veliku ladicu napunjenu vodom, tako da cvijeće uvijek potapaju u bazenu, isto vrijedi. Stvarno ne preporučujem sve.


Pošto sam izabrao da podižim cveće, moram da idem u svoje srce, i imam lenji lonac, lenji način. Da li je zaista zanimljivo? Proces podizanja cvijeća je vodo i đubrenje, da biste videli proces cvijeća, ako želite da izbacite prva dva koraka Off, predlažem da možete kupiti neku vrstu vještačkog lažnog cvijeća, cijelu godinu možete videti cvijeće i ne morate da upravljate njima.