Kako da koristite obojene cvetove velikih razmera kako biste ukrašavali prolećnu scenu u vrtu?

- Apr 12, 2018-

Kako koristiti ukrasne cvijeće cvijeće za obilježavanje

prolećna scena u bašti?

Sa stanovišta uređenja pejzaža i stope putovanja turista, izvor o kome govorim je najbolji vremenski period za Prolećni festival od početka marta do početka juna. Sjeverna Hemisfera Jednogodišnji pejzaž najbolja sezona. Prirodni pogoni će koristiti toplo i vlažno proljeće da se uzgajaju u cvjetnom obliku, tako da je osećaj u proleće za svakoga veličanstvena scena cvjetnih prolećnih cvijeća! U sklopu veštačkog uređenja okoline, baštenski pejzaž proizilazi iz prirode, ali viši od prirode. Ova takozvana "visosti" samo zadovoljava estetske vizuelne potrebe ljudi. Dakle, članak "cvetno more" odnosi se na veštačku rekonstrukciju. , kako bi se bolje zadovoljile potrebe gledanja proizvoda.

       Lokalno prirodno i klimatsko okruženje nije isto na područjima gdje je "stranka vode i zaštita tla različita". Uzmite istočnu i zapadnu civilizaciju kao primer. Istok (koji se može konkretno odnositi na region Velike Kine) ima dugu istoriju i kulturu, a tradicionalna intenzivna poljoprivredna kultura utiče na naseljeno naselje. Hiljade godina konstantnog uzgajanja, postoji puno svesnosti o transformaciji biljke (mogu koristiti biljne osobine prirode za moju upotrebu, kao što su ishrana, medicinska nega, život, itd.), Zapadnjačka civilizacija je najistaknutija izgradnja industrijske civilizacije, tako da Ovo takođe uzrokuje razlike u stvarima koje se identifikuju u različitim regionima, a estetski standardi za tretiranje pejzaža i mora nisu isti. Na primjer, Evropa i Sjedinjene Države imaju razumijevanje Huahai-a koji se više fokusira na njegovu divljinu i više na blizinu prirode, bez previše manuelnog rada. Izmene smetnji, tako da su u Sjedinjenim Državama sa obe strane mnogih puteva ili nacionalnih prirodnih parkova prirodno divlje cvijeće i pejzaž na moru. Definitivno neće ići u Kinu da napravi ovakav cvet (ako vas ne zanima nekoliko meseci, procjenjuje se da su korova viša od vaše visine), tako da cvijeće koje vidimo u Kini je intenzivnije. More cvijeća.

Svaki razvoj industrije ima virtuelni poslovni model. Na kraju krajeva, neprofitabilni Huahai nije ništa drugo do blic u tiganju. Koji su profitni modeli Huahai-a? Trenutno je Huahai istraživao tri glavna poslovna modela: tematsku igru, popularnu nauku i pejzažni odmor. Tema predstave je razvojni model koji koristi pejzaž cvijeća kao ekološku osobinu i Huatian Zabavu kao svoju glavnu temu. Kao što su Lavender Manor, Chicago Sakura Park, Sakura Park, itd .; popularni naučni tip turizma: oblast naučno-tehnološkog turizma, karakteristike cveća četiri godišnja doba, istraživanja, naučni razvojni model, kao što su poznati britanski park Hill, Eden, Shanghai Chenshan botanički vrtovi itd .; Tip pejzažne vrste slobodnog vremena: Razvojni model predvođen ekonomijom tražeći cvet i vodio ga karakterističnim festivalima, kao što su Butchart Garden u Kanadi i Juyuan Garden u Pekingu. Navedeni su tri glavna modela profita Huahai-a. Sa produbljivim razvojem Huahai-a, mnogi novi profitni profili su se pojavili u mnogim ekološkim parkovima u Kini, kao što su istraživački izleti, edukacija o prodaji DIY-a, venčanje, itd. Profit Huahai-a je razvijen u hibridnom modelu.

Huahai, kako to nazivaju, sastoji se od prirodnih angiospermi genitalnih organa - cvijeća (cvijeća), i ima veličanstveni ukrasni biljni pejzaž. Dakle, široki osećaj mora cveća je ubedljiviji, a zbog ograničenog prostora, istraživanje Huahai-a je ograničeno. Za sada je ovde rezime moje klasifikacije mora cvijeća. Ovo su cvijeće koje se sastoji od kombinacije cvjetnih morskih i bulboznih biljaka sastavljenih od kombinacije cvjetnih i morskih biljaka i dvogodišnjih biljaka. More cvijeća, cvijeća sa morskim cvijetom ili biljkama s polupine, more cvijeća i vina zajedno, cvjetno more kombinacije biljaka, i kombinacija drugih biljaka. Fotografije su sve vidljive na proleće. Vodeni žig vodenog žiga "J. Rick Zhan" autor je zaštićen autorskim pravom.)

1. Kombinacija svežih i svježih biljaka

Raznovrsnost cvijeća i mora je bogata, šarena, a cvijeće i godišnja doba uživaju, a kombinacija promjenjivog cvijeća svake sezone može stalno stvarati nove karakteristike pejzaža. Ključ za izbor tehnologije je sledeći: Prvo, dizajneri moraju biti upoznati sa cvetnim sortama i bojama u različitim godišnjim dobima. Oblik bioloških manifestacija kao što su visina i visina; Drugo, potrebno je obratiti pažnju na razumno podudaranje boja. Manje morske i morske vode generalno mogu usvojiti slične boje ili istu seriju boja i komplementarne serije boja; veći mogu koristiti višebojne serije i kolokacije, a susedne biljke obično koriste boje sa velikim razlikama u boji.

2. Cvetno more formiraju balonske biljke

Osim upoznavanja sa navikama rasta i kombinacijama boja različitih vrsta, prvi izbor je savladavanje glavnih ukrasnih karakteristika i najboljeg vremena gledanja svake vrste, kao i mogućnost korištenja lisnatog oblika listova i položaja biljaka s razumno prilagođavanje, koristeći karakteristike sijalice Alternativno, rase (i hormoni se takođe mogu koristiti) produžavaju period posmatranja što je više moguće za prikaz promena u sezoni ili naglašavaju efekte pejzaža sezone i ojačavaju tematski sadržaj područja.

3, kombinacija višegodišnjih biljaka i cvjetnog mora

Ova vrsta cvjetnog mora je najtradicionalniji oblik cvetnog i morskog aranžmana. Postoje mnoge vrste biljnih materijala, bogate boje i jednostavna kultivacija (iako je višegodišnja višegodišnja biljka, ali pejzaž se obično koristi samo za jednu ili dvije godine tjelesnih biljaka), ima očigledniju sezonu. I prirodne grupne efekte. Njegova vrsta je višegodišnja, održavanje i upravljanje je jednostavno, ali većina zime je sporo, pa se alokacija treba obratiti pažnju na racionalnu mješavinu konvencionalnih sorti i posvetiti više pažnje svakodnevnom održavanju i očuvanju mirisa, orezivanju, oplodnji u cilju da bi imali koristi od klijanja u narednoj godini kako bi se održala dugoročna stabilnost cvijeće morske zajednice.

4, cvet Joe, cvjetni grmlje (drvenasto bilje) cvjetno more

Ovako cvetno more se generalno manifestuju drvene biljke kao što su razne grmlje i cvjetni arbori. Ona uglavnom koristi stav i boju biljaka da bi pokazala različite sezonske promjene. Ključna tehnologija usklađivanja trebalo bi da posveti pažnju rastućim navikama biljaka i njihovim uslovima zaštite životne sredine za rast. Na primer, svetlost, temperatura, tla i slično: susedne biljke treba da biraju veću razliku u položaju, obliku liste i boju; i trebalo bi razmotriti stopu rasta i snagu između različitih biljaka, postigao je razne biljke zajedno simbiotički Rong.

Kombinacija cvjetnih arbora i cvjetnih grmova je više subverzivna, i ona je superiornija od tjelesnih biljaka u smislu troškova i tehnika konzerviranja. To je jednokratni proces kalupa koji kombinuje upotrebu tačka-u-lice i drvene biljke. More cvijeća je više poput padavina pejzaža.

5, kombinacija cveća loze

Kombinacija vinove loze i cvjetnog mora je u zadnjih nekoliko godina uveliko promovisana na tržištu, tako da sam ovu kategoriju stavio u posebnu kategoriju. Među njima, predstavnici vina i gustrije rijeka i jezera nisu potreseni. Puno sam pisao o tome. Prijatelji koji su zainteresovani za tehničke informacije o ružama i gisteriji mogu pogledati na početnu stranicu, tako da ih neću ponavljati ovde.

6, kombinacija biljaka od mora cvijeća

Ova vrsta cvjetnog mora sastoji se od dvije ili tri vrste biljaka ili više vrsta biljnih vrsta. Uobičajeni drveni materijali se uglavnom koriste kao skeleti, u kombinaciji sa višegodišnjim cvijećem, prvog i drugog cvijeća, uzimajući u obzir razne cvjetne glave, kako bi se ostvarila svrha i četiri godišnja doba ukrasnog efekta. Kombinacija je bogata formama i široko se koristi. Sorte mogu biti odabrane od gore pomenutih različitih vrsta materijala kako bi se formirala mala biljna zajednica. Prikladnije je primjenjivati na margine šuma, travne centre, zidne baze itd. Ključ za konfiguraciju je isticanje ključnih tačaka i razumijevanje ključnih riječi kako bi se izbjeglo prekomerno nerede koje su prouzrokovale prekomerne sorte. U isto vrijeme treba obratiti pažnju na razumnu kolokaciju, kako bi se održala neprekidna gledanja pejzaža u svakoj sezoni.

7. Kombinacija more drugih biljaka

Tip Huahai koji nije sazeto iznad će se kolektivno nazvati drugim Huahaiom. Obično se koristi u ovom tipu divljeg morskog cvijeća ukrasni divlji cvijet (na primer, moj rodni grad Jiujiang Poyang jezero će poskupiti crvenu gardeniju), ekonomske kulture (kao što su uljana repica, četiri glavna područja uljane repice u zemlji, Xinghua vodno selo u provinciji Jiangsu, Luoping karst pejzaž u Yunnan-u, drevna sela u Huizhou i jezero Qinghai na platoju), a povrće se takođe može koristiti za cvijet cvetanja (uobičajeno krmno povrće u biljke. U kasnijem periodu veliki broj cvijeća U određenom okruženju, prirodnim rastom, formira se divlja i rustična zajednica divljih cvijeća, a jedno i dvogodišnje ekonomske usjeve sa sposobnostima za samo-emitovanje, kao što su silovanje, karfiol, i jak otpor, kao što su uljana repica, karfiol, jestivi suncokret itd., navike ovih vrsta treba da budu u skladu sa uslovima životne sredine, kao što su svetlost, temperatura, vlažnost itd. štedi troškove i ima opsežno održavanje i upravljanje.