Kako održati prekrasan vrt u prvom kvartalu?

- Apr 12, 2018-

Kako održati prelepu baštu u prvom kvartalu?

                                                 

 

Prekrasna četverostupna bašta je neodvojiva od brige. Sa brzim razvojem informacionih tehnologija, mnogi medijski časopisi ili Internet kafe su podelili neke izuzetne fotografije pejzaža iz medija da bi postigli svoje ciljeve. Ove prelepe fotografije iz pejzaža me guraju da čitaju, a onda ne mogu pomoći. Kako je pejzaž stvorio? Svaki slavni pejzaž je nerazdvojni od stvaranja i održavanja grupe nejasnih vrtlarara iza njih. To je njihov godišnji proleće, leto, jesen i zima, bilo da je vruće ili vetrovito i kišovito. !

Mnogi prijatelji su mi postavljali neka pitanja o očuvanju pejzažnih biljaka kroz različite kanale. Ja sam više puta predložio da mi neka pitanja ne budu jasna u nekoliko reči, jer je određeni problem samo deo sistema, tako da sam oduvek pisao članke. Svako prenosi takvu poruku, to jest, da dovede ljude zajedno da predstavi sveukupni, logički način razmišljanja. Kroz određeni aspekt problema, ceo sistem će se videti. Stoga ću i ovaj put odgovoriti na kompletan sistem o pitanjima očuvanja. Da bih shvatio pitanje očuvanja pejzažnih biljaka u vrtu, u ovom članku ću koristiti 174 fotografije (174 fotografije su uzete iz mojih sto hiljada slika u jednom danu). Svaki komad ima svoje značenje i postojanje. Vrijednost, nadam se da ću vam donijeti neku referentnu i referentnu vrijednost (zahvaljujem prijatelju što mi je dala neke informacije, uključujući i autorsku sliku autorskog pravca "J. Rick Zhan")!

Mnogi prijatelji su mi rekli da je moj članak previše dugačak i da je potrebno više od dve hiljade reči i stotina fotografija. Zapravo, nisam mogao to objasniti. Trebalo bi mi tri ili četiri dana da provedem. Posle ću pokušati da smanjim dužinu članka. Da ne spominjem da još uvek pošaljem članak "uznemiravajući" vas pre pola meseca, te vas pozivam da me razumete i razumete.

1. Januar i Februar

Mesec Sadržaj održavanja Tačke održavanja Svrha
Januar i februar Obrezivanje Mrtve grane, obolele grane, slabe grane ukrašene Napravite jaču postrojenje
Održavanje podrške Podešavanje nagnutih grana Izbegavajte skrivene probleme od strom
Eradikacija Stegni insekte na prtljažniku Kontrola štetočina
Grenlandska konzervacija Skinite korove i očistite smeće Držite zemlju čistom
Zamjena cvijeća Biljni sezonski cvet Poboljšajte efekat pejzaža


2. mart

Mesec Sadržaj održavanja Tačke održavanja Svrha
Mart Replant Zamena za smrtonosne bilje Poboljšati stopu preživljavanja i poboljšati estetske rezultate
Opuštanje đubriva Nanošenje superfosfata na crvene kamene tlo, amonijum bikarbonat u kombinaciji sa labavom zemljom Promovisati rano naočare, jake sadnice, pripremiti konsolidaciju zemljišta
Eradikacija Kontrola gojaznosti Promovisati zdrav rast
Sejanje cvetnog semena Pripremite ljetna cvijeća unaprijed Dodajte tačku senke