Slijedite pravilno korištenje specifikacije

- Sep 11, 2017-

Plastični pladanj treba obratiti pozornost na sljedeće točke:

1. treba lagano staviti plastični pladanj kako bi se izbjeglo kad slijetanje na nejednake snage, oštetiti.

2. mjesto robe, treba staviti ravnomjerno, izbjeći podizanje pokreta, pojava od strane pokvaren.

3. prilikom rukovanja opremom, razmotriti da li je teret veličina pogodna za korištenje sa ovaj plastični pladanj, kako bi se izbjeglo veličine neprikladno, nose plastični pladanj.

4. prilikom slaganja, koristite opterećenja dno ladice. , Ispravnu upotrebu plastičnih paleta treba biti učinjeno na plastični pladanj s odgovarajuće pakiranje i omotu, jednostavan za korištenje mehanički utovar i istovar, kako bi zadovoljile utovara i istovara, transporta i pohrane zahtjevima. Kako bi se plastični pladanj dugo i sigurno koristiti, to je poželjno koristiti plastični pladanj ispravno kako slijedi:

1. plastični pladanj treba zaštititi od izlaganja suncu, pa ne uzrokuju starenje, skratiti vijek trajanja.

2. Nemojte bacati robu s visine u plastični pladanj. Razumno utvrditi način roba u ladicu slaganje. Roba smještena ravnomjerno, usredotočen na slaganje, ekscentrični slaganje. Ladice nose teret treba staviti na ravnu površinu ili površinu objekta.

3. Baci plastični pladanj s visine, da izbjegnemo sudar uzrokovane nasilne pladanj slomljena, ispucati.

4. viličar ili ručni hidraulički vozilo operaciju, tanjura koliko god je moguće vanjske strane pladanj vilicom pješice, vilica trnje sve obuhvatiti u ladicu, pladanj može biti ukinuto nakon glatka promjena kuta. Vilice mogu pogoditi stranu u pladanj kako bi se izbjegle pladanj i ispucati.

5. police na pladanj, morate koristiti polica tip ladice, nosivost ovisi o strukturi polica, strogo je zabranjena preopteretiti.