Elegantan saksije će izraditi Hupiran izgledati bolje

- Aug 22, 2018-

Elegantan saksije će izraditi Hupiran izgledati bolje


Tigra Piran je podigao obitelj biljke. Stavljajući tigra Piran u kući, bujne zelene Save je puna zelene, i internet činiti se biti vrlo živo kod kuće. Budući da je podigao kod kuće, to se odnosi na prekrasnim pitanje kakvu lončanica koristi u tigra. Znaš da tigar peel je Save dubok ili plitak lonac? U stvari, tigra je podijeljena u različite sorte, i velike sorte su dužni biti opremljen duboko cvijeće. Lonce, male sorte prirodno imaju biti opremljen sa plitkim posudama.


Prvo, izgleda dobro sa elegantnim saksije tigra Piran


Tigra Piran je biljka koja je vrlo snažan i izgleda kao velika bujna biljka. Lišće opće tigra Piran su sva prekrivena različite nijanse, pa kad biramo lončanica tigra Piran, moramo izabrati više elegantan cvjetni lonac, po mogućnosti bojom. Cvjetni lonac koji imaju veliki uzorak.


Mnogi ljudi ne znaju kakvu saksije koriste tigra Piran. U stvari, oni nisu upoznati s bojom. Tigra Piran je žute boje uzorka u zelenom, a vlastiti uzorak već je teška. Stoga, prilikom odabira cvjetni lonac, ne možete lončanica s uzorkom. U ovom slučaju, uzorak je pretežak, a će se osjećaj da je previše. To je najbolje odabrati bijele ili svijetlo žute, elegantnije tegli za cvijeće.


Druga razlika između tigra Piran i duboki umivaonik


U pogledu korištenja dubokim rječnim bazenima ili plitke posude u tigra Piran, problem ovisi o biljkama. Tigra Piran je podijeljen u dvije vrste, jedan je kratka lista tigra rep orhideja i druga je duga lista tigar-Pylan (najviši je srebro repom tigra rep orhideja). ). Ove dvije vrste tigrova koža imaju drugačiji cvijet lonac zahtjeve.


1, plitka bazena


Kratka lista tigra rep orhideja je najtipičniji mala raznolikost tigar-Pylan, uglavnom malih zasađenih biljaka na stol ili stol. Ovakve male tigra Piran raznolikost ne treba duboko saksije i lončanica od 15-20 cm visine već je prikladna. Ali morate koristiti lončanica svjetlo usta. Tigrova koža orhideja raste vrlo brzo, a usta je premala da se lako učitati.


2, duboki umivaonik


Prema logici gore, viši tigra Piran treba duboki lonac od posude za instalaciju. Mislite o tome, ako tigra Piran podizes je visoka i gusta, ali s plitkim Save, to je malo previše težište i izgleda vrlo neusklađen. Najbolje je odabrati saksije tigra Piran, koji je obično jači, da idem na 30 cm, ali ne preduboko, inače to nije pogodno za drenažu.


Treće, najljepše tigra Piran razne


1. Phnom Penh tigra Piran


U principu, najzgodniji tigra Piran raznolikost je Phnom Penh tigra Piran, čiji listovi su vrlo veliki. Ne samo ima istu teksturu kao tigar kožu, nego na rubu lišće, postoji sloj žute zlatni obruč, koji izgleda poput lista ugrađen u zlatnik, vrlo lijepa. Osim toga, ova vrsta Phnom Penh tigra Piran je također vrlo prilagodljiv okolišu. To mogu rasti u uredu, kod kuće ili na otvorenom, te je pogodna za uzgoj u plitke bazene.


2, kljun tigra Piran


Kao što ime sugerira, kljun tigra Piran je tigra Piran sorta koja izgleda poput ptičjeg kljuna. Izgleda vrlo poseban, baš kao papagaj je usta s iskrivljenom, vrlo zanimljivo. Ovo je vrsta tigra Piran je više popularan među djevojkama. To je mala i pogodna za uzgoj u plitkim posudama.


3, sivi list tigra Piran


Boja siva lista tigra Piran je sive i plavo-siva, koja izgleda mirno i pitomo. Ukidanje stanje je stanje u kojem list je omotan sa list, i to će polako Raširit ću nakon rasta je otvoren. Ove vrste tigrova koža je prikladna za dom, a dom je pristran prema svjetlijoj sobu. Pogodna je za uređenje sa siva lista tigar kožu, i također se sadi u plitkim posudama.