Nemojte saditi cvijeće Quilkly kada kupite novi saksije

- Jun 29, 2018-

Nemojte saditi cvijeće quilkly kada kupite novi saksije

       Nedavno kupljen lončanice mogu odmah koristiti za cvatnje. Zašto? Jer lončanice nisu "komunicira" sa biljkama, loncima i biljke su još uvijek u stanju neprihvaćanja, tako ako nedavno grana drveta lončanice nisu malo dodatak obrada koristi uzgajati cvijeće. Ako kupuješ leđa desetine cvijeće, to na kraju će biti uzaludan i cvijeće će još umrijeti. Idemo pogledati kako se nositi s novi cvjetni lonac prije nego što se cvijeće i nove cvjetne lonce za koljeno!

blob.png

Ako želite kupiti novu saksije, želite ga biljka odmah, ali molimo kliknite na to prvo. Prvo ideš na vatru s novokupljeni saksije. Ne daj svoje "vatra" biti tako jaka. Trebalo je dugo vremena za cvijet za snimanje. To može izmijeniti za novi lonac, ali svakako ići "u vatru" prije mijenjanja pot.

Zašto želite ići "vatra"? Najčešće korišteni lončanica za svako domaćinstvo je keramički lonci. Ova vrsta lončanica je više stila, disanje, a također je vrlo jeftin. S malo novca, možete imati cvijet koji voliš. Novi dom je isplativije, makar i novu posudu za godinu dana.

Isplativost keramičke posude je njegova zasluga, ali također ima nedostatke, odnosno postoji "vatra plin", mora da "ići na vatru" prije nego može biti upotrijebljen jer je pucao na visokim temperaturama, sušenje ne kaže, također sadrži sumpor, koji je suh , i drugo, sadrži sumpor, tako da je lako to iznenadan zahvat vode i biljaka.

Ovdje će vas korak po korak ćemo naučiti kako Zapalit ću nove lonce.

1. za nove saksije, samo trebamo nahraniti s vodom, to jest, potopiti ga u vodi dva ili tri dana, tako da možete izbjeći pitke vode s cvijećem.

2. nakon što novi lonac je završio piće, to mora biti sušeni uzgajati cvijeće.

Imajte na umu da iako nove lonce trebaju biti tretirani, posude koje su ostavili neiskorišteni već dugo mora također liječiti neznatno.

blob.png

Razlog zašto blokova u stanju mirovanja je uglavnom zbog iz razloga što biljke koje su upotrijebljene za posaditi usahnu. Stoga, više ili manje posude će imati rezidualna tla, i neće biti neke klice na njima. Inficirati nove sadnje cvijeća tako da novi cvijet život nije dug.

Ovdje govorimo o kako se nositi s neiskorišteni lonce.

1. operi lonac prvo, a zatim udisati u posudu koja sadrži kalij permanganata za pola dana. Nakon što je vrijeme gore, lonac je izvađen i očišćen, i napokon se suši.

2, kalijevog permanganata je teže pronaći, tako da možemo također koristi kalij permanganat tablete zamijeniti rješenje, iste prakse, učinak je isti. Za biljka, napraviti još jedan korak kako bi se raste jači.

Ako ćete potrošiti dugo vremena, ćete želite promijeniti lonce i tla, koji još više pridonosi prostora potrebnog za apsorpciju hranjivih tvari i rast.

Budući da cvijet promijenio najcrveniju, još jedan korak i popraviti da bude bolji, koji se koristi za svoj rast. Kako promijeniti lonce, popravak korijenje ne uzrokuju štetu na njega.