Čisti okoliš disanje, oprati um

- Sep 11, 2017-

Žive u džungli grad armirani beton, unutarnji vrt možete napraviti za nedostatak zelenih površina, pročistiti disanje okoliš, operite um. Biti majstor, stvoriti vlastiti unutarnji vrt, dodati cvijeće i vitalnost za kućnu upotrebu.

Kuhinjskom stolu može biti lijep cvijet stalak, stavio svoj omiljeni biljka zelena u ladici.

Kauč završi cvijeće, cvijeće nikad usahnu, ne treba zalijevanje, ali ne morate brinuti o skrb. Svaki dan da uživate svoje omiljene cvijeće, tako je jednostavno.

S biljka klupa kako bi se postigla "zeleni prst" san, biljke može biti odabrana, kompleta privlačnih vaze biti postavljen na tronožac, pa kao kolaž, svjetlo i jasno.

Kut u kutu od pletenja ratan stolica prirodne crvene, trodimenzionalni i bogatom atmosferom.

Smješten na policama od zelene biljke, stvoriti strani vitalnosti zida, oblika i veličine postrojenja žila na utakmicu kako treba, stvoriti trodimenzionalni smislu.

Čvrste tablicu iz unutra van otkriva različitih osjećaja, polirane kamene radne površine, Robinia nosači stola toplo u sobi.

Čahura stolice nemaju Prekini vezu, mirno leži u sunčani kutak, uživajte prekrasan oblik.

Krevet je opremljen sa četiri stupa, što znači staklenika. Beding zelena, poput ulja na platnu, nema traga Monetove osjećaj.

Ograda, ona je uvijek tiho posvećena izgleda trave cvijeće, uvijek štiti rast biljaka, može biti i krajolik u vrtu.

Komad bambusa u vrtlar je pažljivo izrezati, dio jak umetanje omotnica položaj i tanke žice linijom. Green, taj život, zelena, priroda boje, ograde u zeleno, više vitalnosti. Ozbiljan i pedantan majstor. U vrtlar u pažljivo aranžman, nakon slikarstvo, uredan i stupnjevana zeleni bambus, već u kralja. To je potrebno igrati zaštitni učinak, ali isto tako učinkovito izbjeći sigurnosne probleme. Ograda top montiran na četka žuti PVC cijevi, sigurna i lijepa. Vrtlar je teško platiti, stvarajući prekrasan krajolik.