2019 Kina Beijing Hortikulturni izlaganje ječam mreža svijeta fakturiranje

- Mar 14, 2019-

2019 Kina Beijing Hortikulturni izlaganje ječam mreža svijeta fakturiranje

  

Na ožujak 13, 2019, Kina Peking izlaganje svijetu Hortikulturni je službeno fakturirana u Damai. Ovo je nacionalni projekt nakon Damai.com osvojio ekskluzivne karte agencija i ekskluzivni ticketing sustava isporučitelj 2019 FIBA košarku Svjetskog kupa. .


2019, Kina Peking svjetsku Hortikulturni izložbu održat će se u Yanqing, Pekingu, od 29. travnja do 7. listopada. 110 nacionalnih i međunarodnih organizacija i više od 120 organizacija ne službeni sudjelovao na izložbi, koja je najviši stupanj hortikulturni izlaganje održao u Kini nakon Kunming World Expo u 1999.


Relevantnih osoba zadužen za Damai.com je rekao da kao službeni online ispisivanje agenta World expoa, Damai.com će služiti potrošači od ticketing operacije i korisnik dodir, stvaranje zgodan i ugodnijim promatranje iskustvo za publiku.


Kako bi se neka više potrošači vidjeti stil Peking World Expo, Damai.com je po mjeri svoje ekskluzivne promocije strategije za Peking World Expo na temelju svoje dugogodišnje iskustvo u ticketing operacije i digitalni marketing mogućnosti. U pretprodaji registracija pozornicu, uz pomoć "Topli proljetni Festival" stranici Damai.com, projekt sadržaj je izložen ključne točke, a interes za kućne korisnike privlači kroz zabavu marketinga, i tada pretvoriti u obvezu Registracija.


Istovremeno, ječam neto ispoljava ekološke povezanosti učinak, uz pomoć Alipay, Taobao ulaznica, leteće svinje i druge prometne portali, točne drenaža, i širi se potrošačke grupe izložba korisnika koji će strmoglaviti duboko korisnika za u Beijing World Expo. Osim toga, Damai.com će upotijebiti Alijeve veliki analizi podataka i mogućnosti povezati potencijalne publike Peking World Expo kombinacija resursa kao što su čavli, preporuke, Youku i Gaode kako bi se poboljšala stopa izložba.


To je izvijestio 2019 Kine Pekingu izložba svijet Hortikulturni karte se dijele u dvije kategorije: prostor za jednodnevno i mir jednodnevno. Ulaznice za odmor kao što su dan otvaranja, mogu na dan odmora, Dragon Boat Festival, Mid-Autumn Festival i "Jedanaesti" odmor (uključujući zatvoreni vrt dan) prostor za dan karte koje podržavaju dan prostor za dan ili posjetite bilo koji dan u tjednu. Dan u tjednu kartu podržava samo uz prostor za dan u tjednu za ulazak u park; Svaki tip karte je podijeljena na dvije karte, prostor za dan običnih ulaznica 160 Juana, popust ulaznica 100 Juana, radni dan običnih ulaznica 120 Juana, popust ulaznica 80 Juana.