Svetsko prvenstvo u 2018. godini u Rusiji: Meksiko nikada nije bio podvučen

- Jun 19, 2018-

Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine: Meksiko nikada nije bio poražen

   

Nakon meča između Nemačke i Meksika, nemački lider Bjerhofa presretnut je od strane poznatog nemačkog novinara u mješovitom području intervjua. Televizijski ekran iza šampionskog prvaka iz 1996. godine u Nemačkoj je igrao više puta. Losano, meksički, zauzeo je ekran nemačkog tima. Kao odbrambeni šampion, nemački tim je poražen od strane Meksika u prvom meču utakmice u grupi Ruskog kupa. Trener nemačke ekipe Luf smatrao je da je to nesreća, ali je Osorio insistirao da je "to razumni rezultat". .

blob.png

Nakon što su se nemačke i meksičke bitke završile juče ujutro u Pekingu, Luzhniki stadion u Moskvi postao je ocean za meksičke fanove da proslavi. Bivši kapetan Lahm, koji je odahnuo na scenu kako bi navijali za njemački tim, odbio je sve intervjue. Nakon što je probio "okruženje" meksičkih navijača, krenuo je u poseban automobil.


Mala, kuglica meksičkog čoveka Lossano je patila od spore nemačke odbrane. Njegov 33. minutni gol završio je rekord meksičkog tima za pobedu Njemačke na Svetskom prvenstvu. Ali nije samo Losano koji uništava nemački rezervoar. "Naši članovi tima nisu inferiorniji od tehnologije, tela i volje. Ako ne možemo riješiti fizičke probleme, ne možemo se smatrati kompetentnim glavnim trenerom. "Izjava Osolija nakon utakmice više je kao implicitna kritika protivničkog trenera Lufa.


Kao čast gosta meksičke fudbalske elite, 2002. godine, nakon utakmice, pobedila je "herojska" Borgesi, meksička "Meksička" herojska mitinga, koja je slomila kapiju italijanske reprezentacije. On i sanjao sunarodnika koji drži pivsku šolju za proslavu. Rekao je: "Video sam podatke o meču. Pored činjenice da je poslednji put u utakmici rezultirao povećanjem broja udaraca od strane protivničkog tima, pobeda meksičkog tima je večeras savršena. "

blob.png

Uzimajući u obzir ovaj turnir, meksički tim je 16 puta postigao finale Svetskog kupa. Njegov broj utakmica je drugi samo u Brazilu, Italiji, Argentini, Nemačkoj i drugim timovima. Od 1994. do 2014. godine, meksički tim je šest puta zaredom postigao najviše 16 svetskih prvenstava. Nije ni čudo što je meksički tim veteran Marques ponosno rekao: "Meksički tim nikada nije bio slaba tura na Svetskom prvenstvu."


U mješovitom intervjuu nakon utakmice, nemački članovi tima nisu izgledali ništa protiv gubitka Meksika na FIFA svjetskom prvenstvu. "Tikvasta lutka" Muller je natopio slušalice sa hip hopom i nije mogao videti frustracije. Bez obzira na ljubav, Bjerhoff i dalje ostaje optimističan u pogledu izgleda nemačke ekipe. Kirmisi, Ozil i Khedira, koji su kritikovali nemački mediji, takođe su pokazali nečiji izgled. Ali, skoro su odbili intervjue za sve medijske novinare. Ozilov osmeh ne izgleda prirodno.


Za razliku od njemačkih igrača koji su nosili kratke hlače i neobičnu odeću, članovi meksičke reprezentacije su se obučavali i prošli kroz mješoviti prostor intervjua. Oni su ostali kasno, ali svi su govorili sjajno i nisu pokazivali nikakve znake umora. Lossano je rekao: "Znam da je naš tim bio eliminisan od 1 do 4 na Kupu konfederacija prošle godine. Ali uvek smo poštovali igre, ljude i protivnike. Veoma smo spremni za Svetsko prvenstvo. Naša pobeda nije slučajnost. Nemački tim treba da bude uveren. "23-godišnjak je ponizno rekao da je maslinova grana izbačena od evropskih giganta, kao što je Manchester United. "Sada nemam vremena da razmatram ove stvari. Počni. "


Sat ili više nakon završetka utakmice, navijači nemačkog tima su se raspršili, ali su navijači meksičkog tima i dalje puni istorijske pobede za tim. Oni su autoportreti i ne mogu napustiti arenu pevanjem i plesom. Od stadiona Luzhniki do Crvenog trga u Moskvi, meksički navijači u svojim slamnim šeširima i naočarima uhvaćeni u najmanju depresiju mogu se videti svuda. S vremena na vrijeme, meksički navijači pevaju i melodične pesme sa obala reke Moskve.