10 Zajedničke metode zalivanja cvijeća

- Aug 20, 2018-

10 Zajedničke metode zalivanja cvijeća

Da li takođe volite da podižete cveće, ali ne možete ih podići, čak i oni koji mogu podići kaktuse? Ne brinite, sa ovim člankom, više se ne morate brinuti. Ako želite da podignete cvijeće u budućnosti, možete podići cvijeće.

1, anthurium

Voda jednom svakih 12 dana, prelijemo, vidimo sunce pravilno.

2, zelena redkvica

Cista voda, voda u trajanju od tri do četiri dana, zalivanje, retko sunce, mogu se staviti i na mesta sa svetlom.

3, Bostonski paprin

Bostonski paprin je toplo i vlažno i polu-sjenilo, izbegavajući toplotu. Može se staviti u svetlo rasvjetljeno svjetlo u zatvorenom prostoru i ne može biti izloženo jakom svjetlu. U suprotnom, boja lista može postati žuta ili dovesti do suvog lišća, ali ne sme biti postavljena u mrak, inače će listovi pasti nakon nekoliko nedelja.

Bostonski paprin ima stroge zahteve za vlagom i ne bi trebalo biti previše mokro ili suviše suho. Bolje je držati tlo vlažno. U leto, obratite pažnju na prskanje 2-3 puta dnevno; kada je sobna temperatura niska zimi, smanjite zalivanje. Ako se sobna temperatura zadrži iznad 8 stepeni, biće sigurna za zimu.

4, Begonija

Voda se sipa jednom nedeljno, zalijevana, retko sunce, postavljena u svetlost, sunce će direktno izgubiti istinsku boju cvijeća, a ne lako gledati.

5, cvet dugotrajnosti

Voda jednom nedeljno, propuštena, retko sunce, stavljena u svetlost, sunce će se direktno smanjivati cvjetovi će se smanjivati.

6, Tiger Piran

Napunite vodu pola meseca, nemojte ga potpuno sipati. Samo ga stavite na balkon i ostavite da se hladi nekoliko dana na balkonu gde sunce nije jako. U suprotnom, koreni će gnati i sunce neće biti izloženo.

7, poinsettia

Dobro toplo i vlažno okruženje, nije hladno otporno; kao dovoljno svetla, nije otporan na đin; nije striktan za kvalitet zemljišta, već kao plodno i dobro isušeno blago kiselo tlo.

8, zmaj mora

Pozdravljam vodu, vodu jednom nedeljno, potopim, ispravno sunce.

9, bogato drvo

Ne volite vodu, prskate malo vode u 20 dana, ili zalijte vodu u šasiju, ne možete se sunčati na suncu, ako se često istopi jednom, umreće, pažljivo zalijevati.

10, stablo novca

Nemojte voliti vodu, polirati mesec manje vode, ili zalijte malo vode u šasiju, a ne biti izložen suncu.