3-komadna mala vaza za aromaterapiju u Bostonu

Kuglasta vaza 2. Cvetni papir se može raširiti na površini u ukrasne svrhe 3. Ne kiduje se, boja ostaje svijetla i ne blijedi. 4. Pogodno za više scena i dekoraciju 5. Slijedite trenutne trendove i predstavite uzorke i boje. Svaka kreativna i dekorativna želja je dobra.
Chat Sada

Detalji o proizvodu


Opis 3-komadne male vaze za aromaterapiju u Bostonu image

Dimenzije proizvoda 4,8 * 6/6 * 3,3 * 7,4 / 7,8 * 7,1 * 7,1 cm
Predmet br. BK- 7184/7183/7182
Naziv boje 5 osnovnih boja boje i boja Pantone
Tip materijala

prirodni materijal (bambus u prahu, slama, mesari, ljuske kafe

i orašaste orahe

image

Proizvodi: 3-komadna mala vaza za aromaterapiju u Bostonu

Upotreba: Veoma je pogodna za dodavanje ukrasa dekoraciji prostorije. Dizajnirana je za spajanje vaše omiljene boce sa aromom sa ekološki prihvatljivim materijalima za prekrasan miris. Idealno za svakodnevnu upotrebu, vjenčanja, događaje, mirise, spa, Reiki, meditaciju, postavke kupaonice.

Pros: Koristite naša esencijalna ulja aromaterapije i prekrasne boce sa aromaterapijom kako biste unijeli ukusan, lijep miris u vaš dom. Kada se koristi kao ukras i miris kod kuće.

Veličina / materijal: Svaka veličina je mala i ne zauzima prostor. Set od 3 komada izrađen je od ekološki prihvatljivog poljoprivrednog otpada.

Proizvodi marke Baike: Proizvodi marke Baike napravljeni su od visokokvalitetnih sirovina i svaki korak neće uzrokovati otpad. Kako biste ostvarili kineski koncept zaštite okoliša, reciklirajte i pomognete da Majka Zemlja bude pogodnija za buduće generacije.


Hot Tags: 3-komadna mala vaza za aromaterapiju u boston stilu, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Upit

You Might Also Like