Jednostavna Ekotivna prijateljska sočna posuda sa komadicem od 6.

Opis malog okruglog stola sa tri drvene noge: informacije o stavkama: 1. stavka br.: BK-7001-R 2. opis: mali okrugli stol sa tri drvene noge 3. veličina: 42.4 * 40.4 * 42.5 cm 4. težina: 932g 5. Materijal: gornji sto: prirodni materijal kao prašak od bambusa, slamka, ove kafe,...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Opis jednostavnog, prijatnog, prijateljskog cveca sa komadicem od 6.


INFORMACIJE O STAVKAMA:

1. stavka br.: BK-8079

2. opis:Jednostavna ekotivna prijateljska sočna posuda sa komadicem od 6.

3. veličina: 240 * 170 * 70 mm

4. težina: 400g

materijal: prirodni materijal kao prašak od bambusa, slamka, kafa, jaja, lešnike, prašak za mamce.

  image

6. boja: pet osnovnih materijalnih boja i ako klijenti žele više boje, molim te da se obraćaš Pantonovoj boji.


Korištenja:

Obično je u spavaćoj sobi, u dnevnoj sobi ili na balkonu.

image

Prednost:

1. kombinovanje praktičnog dizajna i superiorne funkcionalnosti. Ova posuda sa cvećem je dekoracija za bilo koju baštu ili dom.

2. Eko-prijateljski materijal napravljen od Eko-prijateljskog bambusa i visokokvalitetnog smola, ovaj cvetni lonac ima izdržljivu strukturu koja može da izdrži štetu od čestog izlaganja vodom.

tri. univerzalne cvetne posude-bez obzira da li uzgajate biljke ili male biljke u zatvorenom, možete koristiti ove kontejnere da držite cvijeće, travu, sočno proizvode, itd.

4. okrugla cvjetna trava dizajnirana sa okruglim šoljom za piće, lonac je pogodan za skladistanje raznih biljaka. Svaki lonac sa cvijećem ima rupu na dnu da spriječi da biljke padaju.

5. unutarnji i vanjski ukrasi-pogodni za radnu površinu, prozor u kuhinji, kuhinjski šank, balkon ili vrt. Možete staviti ove posude za cvijeće u bilo koji dio vašeg doma za svjež ekran.


Hot Tags: jednostavna ekotivna prijateljska sočna posuda sa setom od 6, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja.

Upit

You Might Also Like