Bambus zatvoreni lonac za cvijeće s brodom u obliku pladnja

Kuglasta vaza 2. Cvetni papir se može raširiti na površini u ukrasne svrhe 3. Ne kiduje se, boja ostaje svijetla i ne blijedi. 4. Pogodno za više scena i dekoraciju 5. Slijedite trenutne trendove i predstavite uzorke i boje. Svaka kreativna i dekorativna želja je dobra.
Chat Sada

Detalji o proizvodu


Opis Saksije za cvijeće od bambusa u zatvorenom prostoru s ladicom


image

Napravljeno u kini

Dimenzije kao na slici

Napravljen od ekološki prihvatljivih sirovina


Dimenzije proizvoda Pogledajte sliku gore
Predmet br. BK-8130/8131
Naziv boje 5 osnovnih boja boje i boja Pantone
Tip materijala

prirodni materijal (bambus u prahu, slama, mesari, ljuske kafe

i orašaste orahe


Saksije biljaka u boji bambusa u prahu: Bilo da tražite lijepu saksiju za cvijeće, druge posude za biljke ili saksije za cvijeće, ova mala saksija u obliku čamca može donijeti prekrasan dom vašim biljkama.

Moderan dizajn: Šareni dizajn i moderna kombinacija boja čine ovu stilsku saksiju za cvijeće, ali može se savršeno uklopiti i s klasičnim dekoracijama zemlje.

Zatvoreni saksije za cvijeće: Ovaj saksije za cvijeće može se koristiti za uređenje u zatvorenom ili na otvorenom, s drenažnim otvorima na dnu i vodootpornom ladicom.

Svestrani lonac za cvijeće: Ovaj cvjetni lonac koristi se kao ukras za ukrašavanje Dan zaljubljenih, ili se može koristiti za sobne biljke tijekom cijele godine. Čak se može pretvoriti u viseći saksije za cvijeće.


Hot Tags: posuda za cvijeće u obliku bambusa u zatvorenom brodu s ladicom, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Upit

You Might Also Like