Baike tradicionalni saksije za cvijeće moderni ukras za vrt Vrt za cvijeće

Naziv proizvoda: Baike tradicionalni saksije za cvijeće Moderni ukras za vrt Vrt za cvijeće , OEM Materijal: bambus u prahu, slama, ljuske kave, orasi i pljeva boja Boja: višebojna, naljepnice Porijeklo& Dostava: KINA, Taizhou Značajke: Ekološki i zaštita okoliša Proizvođač: ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Naziv proizvoda: Baike tradicionalni cvjetni lonac Moderni ukras za kuću Vrt Cvjetni lonacOEM

Materijal: bambusov prah, slama, ljuske kafe, orasi od orašastih plodova i pljevi

Boja: višebojna, naljepnice

Origin& Dostava: KINA, Taizhou

Značajke: Ekološki i zaštita okoliša

Proizvođač: Taizhou Baike Biological Technology Co., Ltd. BSCI: 382023

Web stranica: http://www.baikeflowerpot.com

Podaci za kontakt: Emily Chi /sales@baikeflowerpot.com/0086-15858613278

Uvod: BK-20188 Baike tradicionalna saksija za cvijeće Moderno uređenje vrta za cvijeće u vrtu dizajnirao je i proizvodi Taizhou Baike Biological Technology Co., Ltd.

1.Dizajn: Oblik prati najtradicionalniji i prirodni dizajn, klasičan, možete odlučiti želite li napraviti drenažne rupe na dnu, ovisno o prigodi upotrebe. Osim toga, proizvod može staviti papir naljepnice za ukras.

2.Materijal: Došlo je do novog proboja u materijalu, koristeći poljoprivredni otpad, poput bambusovog praha, slame, ljuske kafe, orašastih ljuski, brazda i visokokvalitetnih smola kao materijala za proizvodnju, materijal je ekološki prihvatljiv.

3.Prednost: Ovaj saksija ima stabilnu strukturu, otpornost na kiselinu i lužinu, materijali su otporni na UV zračenje, temperatura pri upotrebi je između -10 i 100 stepeni, koja se može kontinuirano koristiti u zatvorenom ili na otvorenom.

4.Boja: Postoje 5 vrste osnovnih biljnih boja, osim toga može biti višebojna prema Pantone boji, a mogu se koristiti i naljepnice, koje mogu uljepšati kuću ili dvorište.

5. Funkcija: Ovaj proizvod je pogodan za sadnju svih vrsta sočnih biljaka i malih i srednjih biljaka. Dno proizvoda također se može dizajnirati s otvorom za dno 1 cm prema zahtjevima kupca. Može se lako isušiti ako se postavi napolju. Ako treba da se postavi u zatvorenom prostoru, imamo pladanj za pomoć u održavanju urednosti sobe.

6. Upotrebe: Pogodno za razne vrste malih biljnih biljaka, može se prikazati i u vanjskim vrtovima, unutrašnjim uglovima, prozorima, u uredima itd.

7. Veličina: Postoje tri veličine za set proizvoda koje se mogu prodavati u setovima ili pojedinačno, a odlučuju klijenti

BK-20188 19 * 16. 5 cm

BK-20189 15 * 13. 5 cm

BK-20190 11 * 9. 5 cm

8. radni vek: 2-3 godine

9. MOQ: 500 PCS

10. MOA: USD 5000 / Bill

11. Datum isporuke: 40 dana nakon potvrđivanja narudžbe i primanja 30% depozita.

12 Prihvatamo OEM.

13 Prihvatamo prilagođavanje proizvoda.

14. Termin plaćanja: L / C na vidiku, TT (30% depozita i uplatu ostatka protiv kopije teretnice.)


Hot Tags: baike tradicionalni cvjetni lonac moderni ukras za vrt vrt lonac za cvijeće, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Upit

You Might Also Like