BaiKe klasični i moderni dekoracija cvjetnih cvijeca

Naziv proizvoda: BaiKe C lassic & M odern Home dekoracija cvjetnog cvijeta postavlja materijale: bambusov prah, slamka, školjka, ljuska i kofa boje: multi-boje, dekalni porijeklo i dostava: BK-7079...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Naziv proizvoda: BaiKeClassic& M"oderni ukras u vrtu"Postavlja

Materijal: bambusov prah, slamka, kava, ljuska i kukolja

Boja: multi-boje, dekalne

Porijeklo i dostava: Taizhou

Osobine izložbe: zelena i zaštita okoliša

 image

Predstavljanje eksponata: BK-7079 BaiKeClassic& M"oderni ukras u vrtu"Postavljasu dizajnirani i proizvedene od strane Taizhou Bai ke biološke tehnologije Co., Ltd

Prvi dizajn: proizvod ima klasični i jednostavan izgled i dizajn na površini. Pored toga, može biti ukrašen cvetom na spoljnom papiru, koji je u skladu sa svim modernim i retro dizajnima kućne dekoracije.

image

2. materijala: napuštamo tradicionalne plastične lonce, Pottery, porcelan i druge sirovine, koristeći bambusov prah, slamčicu, školjke, školjke i kukolja i druge poljoprivredne i kvalitetne materijale za proizvodnju, materijal je zelen i ekološki prijatan.

3. performansa: ovaj cvjetni lonac ima stabilnu strukturu, kiselinu i alkalno otpor, materijalni otpor UV, raspon temperature od 10 stupnjeva do 100 stepeni i može biti izložen otvorenom.

Postoji 1cm donja rupa na dnu proizvoda, što se može lako isušiti kada se postavi na otvorenom. Ako treba da se postavi unutra, možemo da obezbedimo i čep da bi soba bila uredna.

5. boja: postoje 5 vrsta sirovine boje, pored koje se može napraviti da se po kartici Panton boja, može biti dekalan, može osvjetiti svaki prostor, pomoći vašim biljkama.

6. koristi: pogodno za razne vrste malih elektrana, također se može prikazati na otvorenom vrtu, u zatvorenom uglovima, prozorima, uredima itd.


7. veličina: Postoje četiri veličine seta, koja se može prodavati na setu ili pojedinačno.

8. život na polici: 2-3 godina

"Taizhou Baike biološki tehnološki" Co. Ltd.


Hot Tags: baike klasični i moderni dekoracija cvjetnih cvijetova, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja.

Upit

You Might Also Like