Koji su najvažniji problemi sa kojima se suočavaju crkveni saditelji danas?

- Oct 28, 2017-

Po mom mišljenju, najvažnije pitanje sa kojim se suočavaju jeste da li bi ljudi trebalo da razmišljaju o sebi kao crkveni plantažu.

Posjetio sam četiri posećene crkve u posljednjih 15 godina. Zapravo, iz više razloga, prisustvovao sam samo zasadenim crkvama, tako da biste mogli da mi smatrate neku vrstu stručnjaka!

  1. Uspešna crkva tražioca (2000 okupljanja, 4 službe itd.)

  2. Umjereno uspješna zasadjena crkva koju je finansirala denominacija gdje je pastor otpušten od strane denominacionog štaba B / C, nije se smatralo kao pastorka rasta.

  3. Ista umjereno uspješna zasadjena crkva sa pastorom preferirana od strane denominacionog štaba i dobila obnovu kapitala. Na kraju je došlo do velikog pomaka u orijentaciji od orijentacije na podređenost tako da je "mladinska crkva".

  4. Crkva koja je započela (umesto što je postavila) pastor je pucala u metak dva i organski je porasla za ~ sedam godina. i dalje se sastaje u malom auditorijumu u osnovnoj školi, iako se to može prevazići.


Veliki problem sa crkvama 1 i 3, sa kojim su crkve doživljavale sebe kao "crkvene biljke". U crkvama 2 i 4, pastor je bio istinski fokusiran na dijeljenje Reči. Smatram da postoji mnogo iskrenije hrišćansko iskustvo kada je fokus na bogosluženju i Bogu umjesto dodavanja brojeva ovdje.

Baike Biological Tech. Co., Ltd. je kompanija za proizvodnju bioloških planera kao dobavljač ekoloških, inovativnih, modernih, modernih i šarenih sadnica.

Naši sadnjaci koriste napredne biorazgradive kompozite napravljene od poljoprivrednih ostataka, a glavni materijal je biljna vlakna. Mi smo rasporedili najbolje stručnjake u istraživanju i razvoju, zajedno sa značajnim kapitalom uloženim da dovedemo do trenutne tehnologije. Ova potpuno pouzdana i stabilna tehnologija je jedinstvena za Baike. Celokupan proizvodni proces je zamišljeno dizajniran da osigura da su naši proizvodi zaista ekološki prihvatljivi.

Naš profesionalni proizvodni tim poseduje odličnu mehaničku opremu, naučni dizajn proizvodnog procesa, strogu kontrolu kvaliteta, precizno upravljanje fabrikom i upravljanje 5S-om

 

Baike pridaje veliku važnost ne samo proizvodima, već i korisničkoj službi, a posljednji dio se smatra dijelom proizvoda kompanije Baike. Kupac prvi je Baikerov najvažniji servisni princip.