Čuvati na suhom i sunčanom mjestu

- Sep 11, 2017-

Blanjalica održavanje koraka

1, čist, čist: očistite prašinu na seeder, očistite sjemenke unutar okvira sjeme i gnojiva.

2, namazati uljem za podmazivanje: zupčanik prijenosa izvan jedinice i red treba premazati sa uljem za podmazivanje.

3, čist disk otvarač: blanjalica disk otvarač rastaviti, ponovno opremljeni dizel gorivo i podmazivanje, disk unutar i izvan površina obložena sa otpadnih ulja, smještena u natkrivenom sušilna, sjetvu jarku jedinica može biti ponovno instalirana na stroju za sjetvu, ali sa drvenog tanjur.

4, kistom boja: trčanje boja treba biti obojana na četkicu.

5, čišćenje brusilicu trenje dijelova i prijenosa i podmazivanje, kao što su zavod za prijenos lanac, sa dizel čišćenje nakon sušenje ulja obložen zasebno skladište.

6, opustiti otvarač teleskopske proljeće: metalna cijev treba biti neopterećen, staviti u zimovalište da deformacija, gumeni remen potrebu biti neopterećen, i ispunite cijev sa štapom ili ispunite suhi pijesak ili piljevina u suho sunčano mjesto.

7, postavljeni strojevi: plantaže treba biti smještena u knjižnici farme ili proliti. Ako u otvorenih skladišnih kutija drvena sjeme mora imati pokriće, sadilica bi trebao biti podstavljene dva kruga. Stalak također bi trebao biti jastuk da spriječi deformacija. Rezervni dijelovi, dijelovi i alati treba držati.