Svaki cvijet života je iznenađujuće

- Sep 11, 2017-

U ovom trenutku sam bio vrtlar, puno zbirka cvijeće znanja, svaki dan naučiti vrsta svoje metode očuvanja cvijet, a onda pomoći ovo cvijeće razvijati kako premjestiti u ljepše staništa kao početnik , Ja sam ozbiljan.

Jer je početnik, ali također boji uništavanje ove osjetljive malo života, pa je prvi izbor u odabiru neke lako preživjeti, nego i zato što apartman nije vila tako da izaberete malo vode i imaju Formaldehid pročišćavanje zraka funkcija , početni program postaviti u redu, počnite sada. Telefon pretplatiti na kanal cvijet, i povremeno našao gardenija i ruža mogu biti hidroponi, vrućih dana u podne, uzmi škare bez obzira na prolaznike čudnim očima, smanjiti cvijet krevet na ruže i Gardenije lišće oprati, umetnice bočicu, čeka pola mjeseca nakon korijen, cvijet zbirke koje treba pola mjesec dana ukorijeni, ali od trenutka kad u vazi, uvijek počeo da obratite pažnju, sačekajte da se dogoditi čudo, za jedan dan uzeti korijen.

Srce nije dobar kao akcija, ali također u Taobao kupio calla ljiljan, parfem ljiljan sjemena, zajedno s cijelu posudu jasmina, namjeravam useliti u novu kuću prije nego što ih mogu vidjeti u punom cvatu, a zatim izabrati svaki me pažljivo uzgaja mala slatka d ecorate mojim stolom, moja dnevna soba. Prodavači Taobao reći sjemena do cvatnje traje četiri mjeseca, što četiri mjeseca će uživam rast od svakog malo sretan, u stvari, svaka vrsta života cvatu je iznenađujuće.

Popodne poznati sjeme i sadnice su u večernjim satima možete biljka radost čekaju žetvu, možda će biti žetve, a lije znoja ovog procesa je da uživaju, i ozbiljno sretan vrtlar ga!