Biti izloženi na držati cool ventilacijski

- Sep 11, 2017-

Puno cvijeća prijatelja u pozadini poruka taj kako promijeniti meso biljka? Bojim se vlastite putu nije ispravan, za one koji su povrijedili ih... bez obzira, Xiaobian danas sa svima podijeliti kako dati više mesa za lonac.

Multi mesa biljni prije save za 3-5 dana da zali. Krumpir u slivu kada biljka iz lonac kopča, Korijeni tla tresti čist. Korijena, trule korijene, mrtvi korijene sve smanjiti, zadržati one koji su jaki, dobre sposobnosti da apsorbiraju korijena.

Pranje biljaka. Osnovni tla na biljci oprani, jer tlo je vjerojatno da sadrže veliki broj jaja i bakterije. Operite vrijeme na svjetlo, što je manje moguće manje ozljede. Možete staviti korijene u lonac vode nježno natrag i naprijed podrhtavanje. Ako pereš, nemojte otvarati velika slavina vrlo jak vodom oprati, tako da će korijen biti mnogo štete i slomljena. Opće čišćenje možete vidjeti bijeli glavni korijen na njemu.

Nakon čišćenja Korijenski sustav, ako ne uhvatite opstanak riječi ne možete popraviti, sve dok korijenje Izreži mrtvih, uzrok, korijen može biti; Ako se osjećate potrebno, obrezivanje korijena. Odrezao one korijenje, korijenje, mrtvi korijene, i one koji rastu predugo, puno navijanje strani korijena. Ovo će učiniti cijeli korijen izgleda ravnomjerno uredno i će promovirati rast novih korijena. Nakon liječenja korijena, ponovno nicanje novih korijena će postati jaka, tako da biljka raste više robustan.

Sljedeći je sterilizacija i može biti u raspoređivanju dobar sterilizacije otapalo unutar potopiti za jedan sat. Koncentracija ne smije biti previsoka, možete potopiti mali umivaonik više biljaka. Carbendazim, chlorothalonil se može koristiti. Sterilizacija nakon dovršetka zadatka, prirodno suhe biljke korijena. U normalnim okolnostima može biti premještena na isti dan.

Izabrati dobru travu, sprej ponovno sterilizacije agenta. Bit će dezinficirati nakon što biljka u Cvjetni lonac, prvi u prsni kat spusti neke komade pločice, šljunak, ugljen blok, i sl., veličina materijala s DNA postupno smanjuje. Ovo je pogodno za drenažu.

Stavite biljke u centru Cvjetni lonac, pokrivaju tlo potpuno pokriti korijen pozicija, od ruba tegle za 2-3 cm može biti. Prstima lagano Zbijanje tla i onda sprej tla slojem tankim slojem fungicid, tako da tlo lagano malo vlažnosti na liniju, kako bi se olakšalo novi korijen klijavost.

Će izvršiti iznad postrojenja smještena u za astigmatizam, biti izložen. Kako bi ventilacija kul, onda to nije prikladno za vodu.

Nakon tjedan dana može zalijevanje, vraćanje sunca (ali ne na suncu), normalni očuvanja. U trom sadnica razdoblje ako slivu je presuha, možete poprskati sloj magle tanka vode na površini sliva svaki dan, samo za povećanje vlažnosti je prikladno! Nakon perioda sporo sadnica mora biti ispunjen s dovoljno vode, ili biljke će biti zvog nedostatak vode dovode do uporni lišće, trom, i sl., suočiti sa smrću.