Razbiti monotono Naglašava prostora

- Sep 11, 2017-

Tko kaže da posude može biti samo na stolnom, stajaćom i prozorska daska?

Zašto ne probati poklopiti biljke

Tako da tvoj Strop i zidovi su također lijepe gore

Danas za sve to preporučiti nekoliko različitih stilova za viseće posude

Provesti barem novac, znanost, učinkovito, brzo poboljšati stil prostora!

Najprije razgovarati o prednostima viseće lonce, najveća prednost nije prostor ah!

Ako biljke nisu boje duge, visoke i niske razbacane biljke više istaknutih razine prostora,

A čak i postati svijetla točka razbiti monotonom prostoru.

Posebno za Chlorophytum, paprati, Ficus pumila, bršljan

Kao što su viseće biljke,

Viseće posude mogu bolje pokazati savršeno držanje biljaka

Transparentne staklene posude kao kristalna kugla je odličan viseći cvijet, neka djevojke srce praska. Cvijet staklene posude male i fin, pogodan za grupu, za stvaranje stupnjevana smislom za prostor. Vješanje s posteljina je vrlo svježe, elegantno, visi direktno na vjesalici izgleda moderan i elegantan.

Spušteni stakla cvijet za male biljke, kao što su klima ananasa, mahovina mikro-pejzaž, a neki mogu biti hidrirani mali bambus taro biljke, prevelika ljudi ne mogu živjeti!

Bijeli cvijet lonac je većina divlji cvijet lonac, pogodan za stil prostora i sve vrste biljaka, bijeli prostor je najbolje mjesto za postavljanje umjetnosti, ni silan, niti će to činiti malaksao, ako ne znate što odabrati cvijeće lonac, bijeli je najprikladnije Ali ga!

Berba tkani lonce susret fantazije pastoralni život, prirodna trava uže ili vrba sa zelenim biljkama, kao da želi vratiti u djetinjstvu toliko čista i funky.

Paprati, Chlorophytum, bršljan, Buddha kuglice, zelene rotkvice su tkani lončanica od savršeno odgovaraju, kao što je visok, ali i s velikim loncem svilene Reed pripadaju biljke, također poznat kao bambus kaktus, Trgovačka imena su također naziva Bolivija i slično, vitka lišće zamotan , poput zvoniti zvona, visi u Strop ili zid odiše debela Umjetnička atmosfera.