Široko se klasificiraju proizvodi poljoprivredna mehanizacija

- Sep 11, 2017-

Sijači poljoprivredne proizvode naširoko klasificiraju, sjetve, različitih modela imaju različite nazive, kao što su sijači kukuruza, gnojiva i tako dalje, onda takvih proizvoda u upotrebi će svakako biti zvog operacija ili dob i drugi problemi se pojavljuju dijelovi oštećenja, tako da korisnik jedini trebate kupiti dijelove nastaviti koristiti nakon zamjene, da ne kupi novi proizvodi.

Kao prvo, korisnik mora pokušati kada kupiti proizvod proizvođača kupiti, jer možete kupiti originalne dijelove, takve dijelove će se u potpunosti primijeniti na proizvod, neće biti bez mane. Tako izvorni tvornica je preferirani, osim ako je ne, inače ne idu na druga mjesta za kupovinu.

Drugo, osobnih i drugih razloga za druga mjesta za kupiti, mi mora promatrati veličina dijelova te druga pitanja, ako ti nije problem, najbolje je nositi proizvod kupiti, ili fotografirati, prodajno osoblje pronaći dijelove lako naći.

Konačno, u kupovinu mora gledati i pokušaj dodirnuti dijelovi, intuitivno opažanje dijelova su okrugle ili trošenja, dodir rukom je osjećati da li dijelovi su neravni ili pukotine i druga pitanja. Nemojte misliti da sitni dijelovi ne briga, kupnju loše riječi je odgoditi posao proljeće.