2019 Shanghai International Flower Show

- Mar 05, 2019-

2019 Shanghai International Flower Show

2019 Shanghai International Flower Show


Vreme: 28. mart - 5. maj


Lokacija: Botanički vrt Šangaj


Vreme za karte: 7: 00-17: 00


Prevoz do parka: Shilong Road Station, Metro Line 3


Cijena ulaznice: Velika karta: 15 juana Kupon: 40 juana


Tema cvijeta 2019. Šangaj (Međunarodni) Cvjetni sajam će koristiti dvostruki oblik cvijeća kako bi napravila više pokušaja i inovacija u prikazu raznovrsnih cvjetnih sorti i hortikulturnih obrazaca, tako da vrtlarstvo može ući u domove običnih ljudi i obogatiti kulturu građani. Život zadovoljava potrebe boljeg života ljudi.

2019. godine, na osnovu baštovanstva na otvorenom, biće sprovedeno više eksperimenata na zatvorenom cveću. U predstojećoj godini svinje predstavićemo praznik cvijetne umjetnosti Zhu Dinghong-a.


Pogledajmo prvo šta je Zhu Dinghong?

Zhu Dinghong, poznat i kao amarilis, je višegodišnja biljka sa lukovicama. Cveće podseća na rogove, cvetanje od kasne zime do proleća, ponekad produženo do ranog leta. Sveobuhvatna osobina je prva žarulja i pogodna je za sadnju bašti, luženje i rezanje cveća. Šangaj 2019. godine (Međunarodni) će prikazati 84 sorte Zhu Dinghong i više od 5.000 biljaka. Izložba će se fokusirati na prostorije fabričke zgrade i pozvati poznate umjetnike cvijeća da kreiraju lijepe zatvorene cvjetne aranžmane kako bi pokazali ljepotu delikatne cvjetne umjetnosti. U isto vrijeme, Zhu Dinghongova klasifikacija linija, povijest kultivacije, kultura cvijeća i konzervatorsko znanje su uvedeni u svim aspektima.