Dizajn velike zdjele s tri drvene noge

Opis malog okruglog stola sa tri drvene noge: PODACI O INFORMACIJI: 1. Predmetni br .: BK-7001-R 2. Opis: Mali okrugli sklopni stol s tri drvene noge 3. Veličina: 42,4 * 40,4 * 42,5 cm 4. Težina: 932g 5. Materijal: Gornji stol: Prirodni materijal poput bambusovog praha, slame, ljuske kafe, ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Opis dizajna velike zdjele sa tri drvene noge

image

ITEM INFORMACIJE:

1. Predmetni br .: BK-50279

2.Opis: Dizajn velike zdjele sa tri drvene noge

3. Veličina: 44,0 * 52,8

4. Težina: 1200g

5. Materijal: Gornja tablica: Prirodni materijal poput bambusa u prahu, slame, ljuske kafe, orašastih ljuski, praha od pljeva.

Noge: bukovo drvo

6. Boja: Pet osnovnih materijala boje i ako klijenti žele više boje, molimo pogledajte Pantone Colour.


UPORABA:

Korišćeno je u spavaćoj sobi, dnevnom boravku ili balkonu, a u njemu se nalaze sitnice, baš kao što su knjige, šolje za čaj, ključevi, vaza, itd.

image

Certifikat:

Beta, SGS

Ako trebate dodirnuti hranu, takođe možemo proći testiranje ocjene hrane u skladu s vašim potrebama.

image


1. Kombinacija forme i funkcije - Ovaj stolić za kavu s vrhunskim aparatima, u kombinaciji s drvenim nogama i modernim uređenjem interijera ili eksterijera, ovi stolovi za kavu izgledaju sjajno.

2. Dizajn koji privlači pažnju - Vrh okruglog stola otpornog na vremenske uvjete koristi naš postojeći cvjetni papir ili prilagođene dizajne.

3. Sklopivo za jednostavno skladištenje i nošenje - svaka ima drvenu nogu koja se može ukloniti, tako da se stol može lako pomicati ili skladištiti u koferu za transport, štedeći prostor.

4. Svestran stil - ovaj ukrasni stol može se koristiti kao mali stol u dnevnoj sobi, radnoj ili sunčanoj sobi, a takođe može se opustiti i na otvorenom uz bazen uz piće i užinu. Ili ih koristite bilo gdje da pokažete svoje * biljke u saksiji.

5. Jedinstveni pokloni - pogodni za sve koji imaju odvažan ukras za dom, ove sklopive mozaične radne ploče mogu biti izvrsni pokloni za kuću, mladenke, pokloni za majčin dan ili praznični pokloni.


Hot Tags: dizajn velike zdjele sa tri drvene noge, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Upit

You Might Also Like