L $ S okrugli sto sa tri drvene noge

Opis malog okruglog stola sa tri drvene noge: PODACI O INFORMACIJI: 1. Predmetni br .: BK-7001-R 2. Opis: Mali okrugli sklopni stol s tri drvene noge 3. Veličina: 42,4 * 40,4 * 42,5 cm 4. Težina: 932g 5. Materijal: Gornji stol: Prirodni materijal poput bambusovog praha, slame, ljuske kafe, ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Opis L $ S okruglog stola s tri drvene noge

image

ITEM INFORMACIJE:

1. Predmetni br .: BK-7247

2.Opis: L $ S okrugli sto sa tri drvene noge

3. Veličina: ∅47.0 * 49.5cm / ∅42.0 * 41.0

4.Težina: 1192g / 875g

5. Materijal: Gornja tablica: Prirodni materijal poput bambusa u prahu, slame, ljuske kafe, orašastih ljuski, praha od pljeva.

Noge: bukovo drvo

6. Boja: Pet osnovnih materijala boje i ako klijenti žele više boje, molimo pogledajte Pantone Colour.


UPORABA:

Korišćeno je u spavaćoj sobi, dnevnom boravku ili balkonu, a u njemu se nalaze sitnice, baš kao što su knjige, šolje za čaj, ključevi, vaza, itd.

image

Certifikat:

Beta, SGS

Ako trebate dodirnuti hranu, takođe možemo proći testiranje ocjene hrane u skladu s vašim potrebama.

image


1. Kombinacija forme i funkcije - Ovaj stolić za kavu s vrhunskim aparatima, u kombinaciji s drvenim nogama i modernim uređenjem interijera ili eksterijera, ovi stolovi za kavu izgledaju sjajno.

2. Dizajn koji privlači pažnju - Vrh okruglog stola otpornog na vremenske uvjete koristi naš postojeći cvjetni papir ili prilagođene dizajne.

3. Sklopivo za jednostavno skladištenje i nošenje - svaka ima drvenu nogu koja se može ukloniti, tako da se stol može lako pomicati ili skladištiti u koferu za transport, štedeći prostor.

4. Svestran stil - ovaj ukrasni stol može se koristiti kao mali stol u dnevnoj sobi, radnoj ili sunčanoj sobi, a takođe može se opustiti i na otvorenom uz bazen uz piće i užinu. Ili ih koristite bilo gdje da pokažete svoje * biljke u saksiji.

5. Jedinstveni pokloni - pogodni za sve koji imaju odvažan ukras za dom, ove sklopive mozaične radne ploče mogu biti izvrsni pokloni za kuću, mladenke, pokloni za majčin dan ili praznični pokloni.

image

image


Hot Tags: Okrugli stol s tri drvene noge, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Upit

You Might Also Like