Stolna svjetiljka, Stolna svjetiljka s crnom željeznom postoljem, savršeno svjetlo za dom

Stolna svjetiljka, Stolna svjetiljka s crnom željeznom postoljem, savršeno svjetlo za dom

Opis Stolna svjetiljka, Stolna svjetiljka sa crnom željeznom postoljem, Savršena svjetlost za dom ili ured: : Marka: Baike * Materijal: bambusov prah , naši proizvodi izrađeni su od prirodnih materijala kao što su slama, ljuske kave, ljuske oraha i pljevi. (75% materijala i 25% poli smole) * Glavna boja: bilo koja Pantone boja ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Opis   Stolna svjetiljka, Stolna svjetiljka sa crnom željeznom postoljem , Savršena svjetlost za dom ili ured :

Predmet br

Veličina predmeta

Težina predmeta

NW

GW

Kom / Ctn

BK-8107

Φ 222 * 212 mm

337g
* Brend: Baike

 

* Materijal: bambusov prah naši proizvodi izrađeni su od prirodnih materijala kao što su slama, ljuskice kafe, orasi od orašastih plodova i pljeva. (75% materijala i 25% poli smole)

 

* Glavna boja: bilo koja Pantone boja prema kupcima.

 

* PREDNOSTI:

1. JEDINSTVENI MODERNI DIZAJ I MULTI-FUNKCIJA : Ova stolna lampa sa bazom od crnog gvožđa ,   tako je korisna i lijepa u kući ili uredu.


2. BIODIGRABNI MATERIJAL: Nakon drobljenja, komponovanja i spajanja u ulje, oni će se razgraditi nakon 6 mjeseci, razgraditi u vodu i ugljični dioksid djelovanjem bakterija u zemlji.


3. UŠTEDITE PROSTOR I ČUVITE NJEGOVO: Možete staviti svoj telefon i podlogu, sat i druge sitnice   ispod ove osnove lampe, uštedite prostor svog noćnog ormarića ili stola ili uredskog stola.  

 

OPOMENA

Ne isporučujemo sijalice i električne žice jer je električna situacija drugačija u svakoj zemlji.

 

Pitanja i odgovori

P: Može li se senka isključiti?

Odgovor: Da, može se lako isključiti?

 

P: Da li je baza dovoljno teška da nije " tippy " ?

Odgovor: Da, ako ste oprezni

 

P: Koje su najveće snage za lampu?

Odgovor: To zavisi od kupca. Lampu isporučujemo samo bez sijalica i žica. Možete birati prema situaciji u vašoj zemlji.


Oslobađanje povratnih informacija

1. Ova stolna lampa dobro radi ono čemu je bila namijenjena - da može upaliti sijalicu. Ako stolna svjetiljka sada sjedi na mom noćnom ormariću, zauzima više nekretnina nego što nudi vrijednost. Također izgleda dobro, iako prostora ispod lampe nije dovoljno , i dalje djeluje prilično dobro u ostalim odjelima. Dakle, sve u svemu, ne mogu žaliti.


2. Ovo je sjajna ideja, međutim treba malo podešavanja. Prostor je preuski za stvari i žica mora biti izložena zraku što je malo opasno . Malen je i estetski ugodan za prostor.

Izmijenjeno da doda: proizvođač je posegnuo i riješio naša pitanja. Bili su vrlo ljubazni i unosit će promjene prema zahtjevima potrošača.


3. Imali smo problema s punjačem koji je radio na prvoj lampi koju smo dobili. Kontaktirao sam prodavača i bili su mi vrlo korisni i brzo su odgovorili


Hot Tags: stolna svjetiljka, stolna svjetiljka sa postoljem od crnog željeza, savršeno svjetlo za dom, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Upit

You Might Also Like