Eko-sirovine Kućište za putne čajeve za putni čaj Posebni dizajn

Kuglasta vaza 2. Cvetni papir se može raširiti na površini u ukrasne svrhe 3. Ne kiduje se, boja ostaje svijetla i ne blijedi. 4. Pogodno za više scena i dekoraciju 5. Slijedite trenutne trendove i predstavite uzorke i boje. Svaka kreativna i dekorativna želja je dobra.
Chat Sada

Detalji o proizvodu


Opis Eko-sirovina Kućni putni čajnik čajnik poseban dizajn

image

image

Dimenzije proizvoda Pogledajte sliku gore
Predmet br. BK- 8127/8128 / 8129/8124/8125/8126
Naziv boje 5 osnovnih boja boje i boja Pantone
Tip materijala

prirodni materijal (bambus u prahu, slama, mesari, ljuske kafe

i orašaste orahe

image


Proizvodi: Eko-sirovine Home Travel čajnik čaj Set poseban dizajn

Čajnici i čajnici ručne izrade od kineskog Kung Fu-a izrađeni su od ekološki prihvatljivih materijala. Tijelo čajnika je izvorne boje sirovina, poklopca čajnika i čaše. Prirodno prerađene sirovine i strojno prešanje mogu zadržati većinu okusa čaja. Može se koristiti za porodična okupljanja, poslovne sastanke, uredske čajne setove, poklone za razne prigode.


Kineski set za čaj uključuje: čajnik, šolja za čaj, poslužavnik za čaj, kit za kamen. Šalice se mogu koristiti za čišćenje čaja ili dijeljenje. Tacni završava set na sjajan način i još uvijek se dobro učitava tokom putovanja. Sva pakovanja su upakovana u kartonu sa debelim pjenastim jastučićima za čuvanje i održavanje čajnih setova urednim i laganim za nošenje.


Bambusove ručke i poklopci sa loncima sa svake strane olakšavaju hvatanje i uklanjanje topline s prstiju.

Vrlo je dobro koristiti kao izlog, dio romantične azijske blagovaonice u kući, dio ceremonije ili mirnog vremena, a osjećati ćete se ugodno gdje god da krenete.


Napomena: Prije prve upotrebe, operite se toplom ili hladnom vodom


Hot Tags: eko-sirovine kućni putni čajnik ladica za čaj set posebnog dizajna, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Upit

You Might Also Like