Baike kućanica za donošenje ptica u kineskom stilu

BK-7256 Hranilica za ptice u kineskom stilu 17. 9 * 17. 7 * 15 5 BK-7256-Ptica u kineskom stilu Gornje telo hranitelja 17. 9 * 17. 7 * 19. 8 BK-7156-B Kineska hranilica za ptice donji Tijelo ∅17 8 * 4 7 Naziv: hranilica za ptice u vrtu kineskog stila Materijal: bambus u prahu, slama, školjka za kafu, ljuska oraha i riba Boja: ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

BK-72 5 6 Hranilica za ptice kineskog stila 17. 9 * 17. 7 * {{5}}. {{6 }}

BK-7256-Gornji deo hranilice za ptice u kineskom stilu 17. 9 * 17. 7 * 19. 8

BK-7156-B Kineska hranilica za donji deo tijela Body 178 * 47

Naziv: hranilica za ptice u vrtu kineskog stila

Materijal: bambus u prahu, slama, školjka za kafu, ljuska oraha i pljeva

Boja:Višebojni

Origin& Dostava: Taizhou

Značajke izlaganja: Zeleno i zaštita okoliša

Izlaganje Uvod: BK-7256 hranilica za ptice je novi proizvod koji je dizajnirala kompanija Taizhou Baike Biological Technology Co., Ltd., za kuću za ptice u drugoj polovini 2019

1. Dizajn: Proizvod će usvojiti viseći dizajn konopljenog konopa. Izgled izgleda kao čajnik u kineskom stilu. Udobnije je, sa boljom ventilacijom i osvetljenjem. Nježan i lijep oblik oblika, lagane i jednostavne i glatke linije, neka život ptice ima više smisla za kvalitetu, a istovremeno na dnu može biti i rupa.

2. Materijal: Razlikuje se od materijala koji se trenutno nalaze na tržištu jer kao glavne proizvodne materijale koristimo ekološki prihvatljiv poljoprivredni otpad, poput bambusa u prahu, slame, školjki za kavu, ljuske oraha i divljači.

3. Funkcija: Proizvod treba objesiti na drvo kanapom od konoplje ili drugim priborom, a također je prikladno za čišćenje proizvoda.

4: Boja: Postoje 5 vrste sirovinskih boja, pored toga, više boja može se izrađivati ​​prema Pantone kartici boja, a boja se može odabrati prema različitim okruženjima.

5. Načini upotrebe: pogodno za razne vrste malih i srednjih ptica, može se postaviti puno mjesta, poput otvorenih, malih vrtova, drveća ili balkona itd.

6. Veličina: jedna veličina

7. Rok upotrebe: 2-3 godine

Proizvođač: Taizhou Baike Biological Technology Co., Ltd.


Hot Tags: Baike kućne hranilice za ptice u kineskom stilu, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Upit

You Might Also Like