Baike baštovanstva, okrugle ruže u obliku cveca, Morden dizajn, baštovanski lonac sa cvećem.

Naziv proizvoda: Baike vrtlarstvo, okrugli cvijet u obliku ruže, Morden dizajn, baštenski materijal za cveće: bambusov prah, slamka, posuda za kafu, ljuske od oraha i boja kofa: Kina i dodaci za zaštitu okoliša:
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Naziv proizvoda:BaikeVrtlarstvo, okrugla ruža u oblikuCvetni lonac,Morden dizajn,Vrt VisiCvetni lonac

Materijal: bambusov prah, slamka, kava, ljuska i kukolja

Boja: višeboja

Porijeklo i dostava: Kina, Taizhou

Osobine: Eko-prijateljska i zaštita okoliša

 

Bioloљki tehniиar Taizhou Baike.  BSCI: 382023

Web lokacija: http://www.baikeflowerpot.com

Kontaktna informacija: Emily Chi/sales@baikeflowerpot.com/0086-15858613278

 

Predstavljanje: BK-9004BaikeVrtlarstvo, okrugla ruža u oblikuCvetni lonac,Morden dizajn,Vrt VisiCvetni lonacJeprojektovan i proizveden od strane Taizhou Baike biološke tehnologije Co., Ltd.in 2019

1.Dizajn: THDa li je predmet u obliku ružnog, klasičnog i elegantnog dizajna. Uže za vješanje je od konopaca, što čini proizvod prirodnijim. I rupa od 1CM pored zida.

2. materijala: napuštamo tradicionalne plastične lonce, Pottery, porcelan i druge sirovine, koristeći bambusov prah, slamčicu, školjke, školjke i kukolja i druge poljoprivredne i kvalitetne materijale za proizvodnju, materijal je zelen i ekološki prijatan.

3. prednost: cvjetni lonac ima stabilnu strukturu, kiselinu i alkalno otpor, materijalni otpor UV-temperaturi, udaljenost od 10 stupnjeva do 100 stupnjeva i može se koristiti vani.

4. funkcija:Možemo napraviti dva 1CM rupa pored zida prema mušterijama.'Zahtjeve. Može lako da curi voda kada je okačim napolje. ili akoOvo jeSređenounutra, možemo da obezbedimo odvod da bi soba bila uredna.A konopci za vješanje su napravljeni od strane tvrtke koja može osigurati sigurnost.

5. boja: postoje 5 vrsta sirovine boje, pored toga, može biti mnoznije prema Pantonovoj boji..Bistar boje mogu uljepšavati svaki prostor, što pruža udobniju sredinu rasta za biljke.

6. koristi: pogodno za razne vrste malihHome ornamentalnibiljke mogu biti prikazane na otvorenom vrtu, u dvornim uglovima,Balkon,žalosti,Itd.

7. veličina:29 * 29 * 14, i dužina konopca je odlučeno od strane klijenata..

8. Su životu: 2-3 godina

9. MOQ: 500PCS

10. MOA: USD5000/Bill

11. datum isporuke: 40dana nakon potvrde reda i primanja 30% depozita.

12. prihvatamo OEM.

13. prihvatamo prikuktiranje proizvoda.

14. termin za plaćanje: m/C na vidiku, TT (30% depozita i plaćanje ravnoteže u odnosu na kopiju novčanih novčanica.)


Hot Tags: baike baštovanstva, okrugle ruže u obliku cvetne trave, morden dizajn, baštenska trava, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja.

Upit

You Might Also Like