Baike biološki Tech. co, LTD je biološki plantaže produkcijska kao dobavljač Eko-friendly, inovativan, moderan, trendi i šarene biljke.

Naše biljke koriste najnaprednije biorazgradive kompozita napravljen od poljoprivrednih ostataka i glavni materijal je biljnih vlakana. Uveli smo najbolji stručnjaci u istraživanje i razvoj, uz značajne meTropola uložio da tra i trenutnom tehnologijom. Rukovanje i stabilna tehnologija je jedinstvena za Baike. Cijeli proces proizvodnje zamišljeno dizajniran kako bi se osiguralo naš proizvodi su uistinu ekološki prihvatljiv.

Naš stručni prodajni tim posjeduje odlična mehanička oprema, znanstveno dizajn procesa proizvodnje, strogu kontrolu kvalitete, Pedantno vođenje i upravljanje web-mjestom 5S

 

Baike pridaju veliku važnost ne samo proizvode, već i služba za korisnike, potonji se smatraju kao dio proizvoda Baike. Kupca najprije je Baiker je vršna usluga princip.

 

Profesionalne vanjske trgovine tim:

Predani smo shvatiti tržištu potražnje, kako bi zadovoljili potrebe kupca, pružiti klijentima s kvalitetom usluge. Vjerujemo da Baike će vam donijeti vješt i oduševljeni usluga iskustvo,


Filozofija tvrtke:

Ostvariti samostalno transcendencija, držati napreduje, napraviti home život savršeno integrirati u prirodi.


Postignuća:

Tvrtka posjeduje 40 patenata, uključujući dva patenta izum i jedan uslužni Model patenata.